Tényleg van olyan, aki emiatt jönne vissza Magyarországra?
A KDNP ifjúsági tagozata ezzel a 10 érvvel próbálja visszacsalogatni a külföldön élő fiatalokat Magyarországra:
Ezek inkább elriasztják őket, nem? Vagy ez egy paródia?
Én a túrórudit nem szidtam, igaz, kicsit komolytalan a 10 érv közé betenni.
De: az, hogy Magyarországon jobb lehetőségek vannak, mint Nyugat-Európában egy nyilvánvaló hazugság, aminek nyilván senki nem dől be, de attól még nem szép dolog hazudni.
A másik pedig a "nemeket összemosó filozófiák szele"....ezt lehet akár burkolt b*zizásnak is értelmezni. Tehát ha én meleg vagyok és külföldön élek, akkor inkább vissza se menjek?
Kérdező: teljes mértékben egyetértek, ez az oldal vicc, egy nagy szirupos maszlag, semmi normálisat nem ír..
Egy fenét van Mo-n nyugalom, béke, virágzó kultúra. Undorító, pont ez a kormány (is) a legnagyobb ripacs az ostoba intézkedéseivel és akkor még van pofája mindent ideígérgetni a fiataloknak...
Sok sikert, remélem hamar kijutsz; én is dolgozom rajta, majd kintről még jobban megmosolyogjuk őket...
Igazából nem is lettek volna kereszténydemokraták, ha nem mondanak oda a melegeknek. A sok hülye holland, hehe, náluk vannak melegek, meg is nézhetik magukat. Nem tudom eldönteni ezeket a pontokat olvasva, hogy ez most
1: pénzlenyúlás, nem gondolták komolyan, csak kiszámláztak rá húszmilliót
2: komolyan lett gondolva, és azt hitték, hogy valaki, aki az itteni maximális elérhető életszínvonala háromszorosán él, hazarohan, mert van túró rudi.
A magyar álmos részen konkrétan meg felröhögtem, úgy beállítani ezt az urambátyám országot, mint ha a tehetségnek minimális köze lenne ahhoz, hogy milyen állást kapsz, vagy hogy érvényesülsz, röhej.
"4. Pörkölt nokedlivel, ropogós parasztkenyérrel és csalamádéval ...és egy kancsó egri bikavérrel."
A paprikást (tudjátok... ez a pörkölt tejföllel) esszük nokedlivel! A pörköltöt főtt krumlival!
(A parasztkenyér, a csalamádé és a Bikavér az stimm!)
És a túrórudit meg lehet csinálni házilag. Akárhol vagy helyileg.
Ennyiért nem maradok itthon, nemhogy visszajönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!