Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van olyan, aki emiatt...

Tényleg van olyan, aki emiatt jönne vissza Magyarországra?

Figyelt kérdés

A KDNP ifjúsági tagozata ezzel a 10 érvvel próbálja visszacsalogatni a külföldön élő fiatalokat Magyarországra:

[link]

Ezek inkább elriasztják őket, nem? Vagy ez egy paródia?

2011. márc. 24. 14:34
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Én a túrórudit nem szidtam, igaz, kicsit komolytalan a 10 érv közé betenni.

De: az, hogy Magyarországon jobb lehetőségek vannak, mint Nyugat-Európában egy nyilvánvaló hazugság, aminek nyilván senki nem dől be, de attól még nem szép dolog hazudni.

A másik pedig a "nemeket összemosó filozófiák szele"....ezt lehet akár burkolt b*zizásnak is értelmezni. Tehát ha én meleg vagyok és külföldön élek, akkor inkább vissza se menjek?

2011. márc. 24. 16:46
 12/30 anonim ***** válasza:
24%
Vissza se gyere. Nem azért, mert homoszexuális vagy, hanem ettől eltekintve sem.
2011. márc. 24. 18:34
 13/30 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező: teljes mértékben egyetértek, ez az oldal vicc, egy nagy szirupos maszlag, semmi normálisat nem ír..

Egy fenét van Mo-n nyugalom, béke, virágzó kultúra. Undorító, pont ez a kormány (is) a legnagyobb ripacs az ostoba intézkedéseivel és akkor még van pofája mindent ideígérgetni a fiataloknak...

Sok sikert, remélem hamar kijutsz; én is dolgozom rajta, majd kintről még jobban megmosolyogjuk őket...

2011. márc. 24. 19:06
 14/30 anonim ***** válasza:
8%

Igazából nem is lettek volna kereszténydemokraták, ha nem mondanak oda a melegeknek. A sok hülye holland, hehe, náluk vannak melegek, meg is nézhetik magukat. Nem tudom eldönteni ezeket a pontokat olvasva, hogy ez most

1: pénzlenyúlás, nem gondolták komolyan, csak kiszámláztak rá húszmilliót

2: komolyan lett gondolva, és azt hitték, hogy valaki, aki az itteni maximális elérhető életszínvonala háromszorosán él, hazarohan, mert van túró rudi.

A magyar álmos részen konkrétan meg felröhögtem, úgy beállítani ezt az urambátyám országot, mint ha a tehetségnek minimális köze lenne ahhoz, hogy milyen állást kapsz, vagy hogy érvényesülsz, röhej.

2011. márc. 24. 19:24
 15/30 anonim ***** válasza:
71%
az érdekesség az hogy még így is több nálunk a bevándorló mint a kivándorló
2011. márc. 24. 19:52
 16/30 A kérdező kommentje:
A Magyarországra bevándorlók háromnegyede határontúli magyar, ami érthető, egyrészt a többségi nemzethez való tartozás miatt, másrészt azért jóval magasabb Magyarországon az életszínvonal, mint például Kárpátalján.
2011. márc. 24. 20:08
 17/30 Sz1u ***** válasza:

"4. Pörkölt nokedlivel, ropogós parasztkenyérrel és csalamádéval ...és egy kancsó egri bikavérrel."

A paprikást (tudjátok... ez a pörkölt tejföllel) esszük nokedlivel! A pörköltöt főtt krumlival!

(A parasztkenyér, a csalamádé és a Bikavér az stimm!)

2011. márc. 24. 20:56
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

És a túrórudit meg lehet csinálni házilag. Akárhol vagy helyileg.

Ennyiért nem maradok itthon, nemhogy visszajönnék.

2011. márc. 25. 08:15
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
Hogy én mennyire utálom már a KDNP-sek baromságait. Valamit kezdeni kéne velük. Pl közügyektől eltiltás örökre az egész pártnak.
2011. márc. 25. 09:20
 20/30 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is. Már elegem van a sok prűd hülyeségükből. A kutyát sem érdekelné a párt, ha nem cuppantak volna rá a fideszre
2011. márc. 25. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!