Szerintetek vissza költőszék Magyarországra érettségizni?
Itt lakkok irorszagban és itt mar érettségiztem , csak sajnos az emelt szinti matekot meg buktam .. szóval el akkor költözni Pestre egy magyar érrétségi ért.. Szerintetek menjek , vagy maradjak és csináljam újra itt?
Es mivel év nem vagyok fehér ború ( fel fekete , fel fehér) .. azért szerintetek sok problémám lesz az iskolaban?
Nem tudom, hogy az itteni matek nem nehezebb-e ?
Ezt pedig ne bántásnak vedd, de a magyar nyelvtannal lehet, hogy lennének bajok, helyesírás miatt. Inkább ebben számítanék hátrányra, nem a bőröd színe miatt.
Érdemes lenne összevetni a kinti és az itthoni feladatsorokat, az ittenieket le lehet töltögetni. Talán úgy könnyebb eldönteni, hogy melyikre tudsz inkább felkészülni.
A magyarba bele tudnál könnyen rázódni, de ehhez költözz ide. Pénzt kereshetsz angol tanítással. A bőröd miatt (is) sok problémád lenne... tapadnának rád a másik nem képviselői :)
De ha csak a tetű matek a gáz, tanuld meg, csináld meg újra. Ehhez nem kell Orbániába költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!