Nigériába szeretnék feladni egy szintetizátort, melynek a súlya kb 5 kg. Nekem mennyibe kerülne a postadíj és, ha nem érkezik célba vissza hozzák- e Magyarországra?
Én csak annyit mondok, bármennyibe is kerül, mindenképpen GIFT-ként küld, a csomagra pedig FACSAVAR-t írj (természetesen angolul!)
Komolyan!
Jól van na!!! NEM ÉRTEK ÉN EHHEZ, DE KÖSZÖNÖK NEKTEK MINDENT!!
További szépeket!
Ne küldj csomagot Nigériába!!! Idézet az egyik honlapról! Sok ilyen van..
,,...Kaptam is egy levelet egy bizonyos Mark James-től aki egy angol úr és jelezte hogy megveszi a gépemet, de ne Angliába küldjem, hanem Nigériába a lányának. Ragaszkodott a MoneyGram céghez. Nem mellékes hogy ca. 130.000ért vette volna meg az 5 forintos gépet. Hát megegyeztünk abban hogy érdeklődöm hogy mennyi a csomagküldés stb…és majd válaszolok de max 450 Font lesz. Ma kaptam egy emilt hogy feladodd 650 €-t amit megkapok akkor ha feladom a niglriai címre a gépet és a szelvény számát megírom neki meg a cégnek és akkor lesz pénzem… Én sem beszélek valami felső fokon angolul de a fószer olyan nyelvtani hibákat írt ami még nekem is fájt. Szóval a mai mailben is rengeteg pontatlanság, nyelvtani hiba, és szerkesztési ocsmányság volt fellelhető amit egy ilyen nagy cég nem engedhet meg magának. "
Nagy valószínűséggel CSALÁS ! ! !
Hát én nem tom, mert feladtam egy hírdetést, hogy xy tipusu szinti eladó, aztán írt ez a fószer, de már elkérte a bankszámlaszámom stb... persze nem adtam meg neki, mert hallottam az ilyen csalásokról főleg a lottó nyeremények slottery stb...
Természetesen a google fordítót használta, mert olyanokat írt angolul, hogy ihaj csuhaj...:d
Köszi a segítséget, elküldöm hidegebb éghajlatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!