Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban hamisítás történt?...

Valóban hamisítás történt? Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke az MTI-nek vasárnap nyilatkozva azt mondta: a Fidesz azt vizsgálja, hogy milyen jogi lépéseket tehet a hamisítók ellen, mert a megvágott, manipulált szöveg semmilyen módon nem fedi a valóságot.
2011. márc. 20. 16:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
a szöveg így egészében teljesen más színezetű, mint kiragadva az egyes részek (újabb szép példa a "soha nem hazudó" kurucról), de azért amikor a kis nyikhaj, aki életében nem dolgozott még, azzal vág fel, hogy neki milyen milliói vannak, meg mi mindenre vitte (seggnyelással meg gerinctelenséggel), az ettől függetlenül bicskanyitogató.
2011. márc. 20. 20:10
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Most
2011. márc. 20. 20:42
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
Most a bőrén érezheti, hogy milyen volt az őszödi beszéd kiforgatása és csak örüljön, hogy most nincs olyan párt mint a fidesz, hogy az őrjöngésig felhergeljék az embereket.
2011. márc. 20. 20:44
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Akár megvágták,akár manipulálták, az inkriminált mondat elhangzott! Azt csak egyféleképpen lehet érteni,akkor is,ha később másképp magyarázta.

Az pedig kérdéses,hogy mikor hangzott el?

Van,aki azt állítja,hogy 2010 tavaszán hangzott el!

Az igazságot nem fogjuk megtudni.

Lázár megtanulhatta volna már,hogy egy magát jó politikusnak tartó ember válogassa meg a szavait,melyet a nyilvánosság előtt mond.

Kósa pedig ne szóljon egy szót sem! Talán Lázárnak akart segíteni az árfolyam bedöntésével?

2011. márc. 20. 20:59
 15/25 anonim ***** válasza:

ma 20:44

Ugyan már. Az őszödi beszéd egészében sokkal inkriminálóbb volt Ferire nézve, mint az a gyakran kiragadott pár mondat.

2011. márc. 20. 22:15
 16/25 anonim ***** válasza:
32%

20:59

"Akár megvágták,akár manipulálták, az inkriminált mondat elhangzott!"

Igen, vazze, persze. Ha valaki azt mondja, hogy "Nem szeretem a barackot", és ezt úgy közlik, hogy "Szeretem a barackot", akkor is "elhangzott az inkriminált mondat", hogyne, persze.

2011. márc. 20. 22:16
 17/25 A kérdező kommentje:

Az, hogy "szeretem a barackot" és az, hogy "nem szeretem a barackot", jelentésükben egymás ellentettjei. Kérdés, hogy a kuruc.infó által kiragadott részlet szöges ellentéte-e annak, amit valóban mondott Lázár János. Mert szerintem nem.

Szóval a hasonlat, a párhuzam finoman szólva sem épp helytálló.

2011. márc. 20. 22:35
 18/25 anonim ***** válasza:

"Kérdés, hogy a kuruc.infó által kiragadott részlet szöges ellentéte-e annak, amit valóban mondott Lázár János. Mert szerintem nem."

A kérdés az, hogy amit Lázár mondott, az ellentétes-e azzal, amit ti szocik nagy izzadságszag közepette ki akartok hozni belőle, ti. a "dolgozók megvetésé"-vel. Nos, igen.

2011. márc. 20. 22:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Ha ez tényleg így van és Lázár teljesen korrekt beszédet mondott, akkor miért kért ma bocsánatot?
2011. márc. 20. 22:48
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
53%-os:" Mit jelent az a szó, hogy populista?" Igazad volt, nem idevaló a jelző. A barátod még azt a fáradságot sem vette, hogy legalább populistának látsszon. Ő egyszerűen öntelt, arrogáns, és a hatalomtól megrészegülve a szociális érzékenység teljes hiányáról tett tanúbizonyságot. Bizony!
2011. márc. 21. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!