Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem is tudtam, hogy értéktelen...

Nem is tudtam, hogy értéktelen ember vagyok, a politikusok gondoskodnak róla, hogy egyre rosszabbul érezzem magam?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 20. 10:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Szegény János!

2011. márc. 20. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

86

Oké, csak az lesz, hogy megmagyarázza, hogy ő semmi ilyet nem mondott, és egyébként is, GYURCSÁNYÉK SZEMEKET LÖVETTEK KI!

2011. márc. 20. 11:01
 13/19 anonim ***** válasza:

"Fideszes vagyok de lázár tök hülye mindig kever valamit legutóljára a luszus kocsilyaival most meg ezek az elszólásaival. Valóban ezzel a mentalitásával jobban illene az mszp-be."

Az MSZP-be ilyen senkiházit sosem vennének be.

2011. márc. 20. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:

"Az MSZP-be ilyen senkiházit sosem vennének be."

Oda túl jó.

2011. márc. 20. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem érzem úgy, hogy Lázár megsértett volna engem ezzel a nyilatkozatával. Egyrészt, mert bár szegény vagyok, de nem érzem magam semmirekellőnek, másrészt, mert ha okosabban alakítottam volna az életem, most nem itt tartanék. Azon, aki a maga erejéből nem érez késztetést arra, hogy boldoguljon, azon sem az állam, sem a Jóisten nem képes segíteni. Az, aki nem akar előbbre jutni, aki nem hajlandó új szakmát tanulni, ha arra van szükség, aki inkább választja a biztos segélyt, mint a bizonytalan munkát, az sosem viszi semmire. Aki dolgozik, és mégis szegény, az viszont más lapra tartozik. Mint ahogy az is, aki hiába keres munkát, mégsem talál.
2011. márc. 20. 12:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Úgy látszik te is messze vagy a húsos fazéktól, mint én. Na és ott van még a tisztesség is.
2011. márc. 21. 06:35
 17/19 anonim ***** válasza:
orbán takarodj orbán takarodj!!!! orbán=gyúrcsány annyi a különbség hogy orbán még nem lövette a tüntetők szemét {még} ami késik nem múlik... lesz tüntetés nem sokára kíváncsi leszek neki mennek e a tüntetőknek biztos szerintem
2011. márc. 21. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:

08:43:

Orbán sosem fog szemeket kilövetni, és soha nem is fognak ellene közel sem annyian tüntetni, mint Gyurcsány ellen tüntettek anno.

Egyébként a tegnapi RTL híradóban bejátszották a teljes Lázár-szövegrészt, és egyáltalán nem azt mondta, mint amit utólag belemagyaráztak. Van különbség ugyanis aközött, hogy "aki nem ért el semmit, az annyit is ér", meg aközött, hogy "aki a saját területén, saját szintjén nem ért el semmit, az annyit is ér".

Mindegy. Én csak azt tudom, hogy ha 2014-ben leváltják a Fideszt (a balosok által sugalmazott félinformációk hatására), akkor meg is érdemeljük, hogy örök életünkre adósságcsapdában éljünk.

2011. márc. 21. 16:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Betiltja a tüntetést, így nem lesz kinek kilőni a szemét. Bár arról se szól a fáma, hogy valakiét is kilőtték volna Ferikéék, mert akkor véres kardként végig cipelték volna az országon. Nos ki az a félszemű, tájékoztass bennünket. Vörös iszap ömlés után, amikor az emberek megelégelték, hogy gyűlik a pénz, (adomány) de nem látnak belőle egy fillért se, hanem egy bizottság, berakta fialni egy bankba. Nem tüntethettek, a miniszter úr, megtiltotta. :(
2011. márc. 22. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!