Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki megmagyarázná, hogy...

Valaki megmagyarázná, hogy miért akarják visszavezetni a vármegyerendszert?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mi célja van ezzel a kormánynak. Aki politikailag felvilágosultabb, mint én, kérem válaszoljon.

(Bár mondjuk van egy feltételezésem, de a Ti/Önök válaszait várom!)

2011. márc. 18. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Ezen akkor kellett volna gondolkozni,amikor a zemberek odarakták a zikszet a fidesz mellé!

Majd 30 év múlva utcára vonulunk(lsd.:Líbia)és a vezetőnk (Orbán Viktor)közénk lövet!

Emberek,itt olyan diktatúra lesz,hogy a Gyakori kérdések oldalt úgy tiltják le,ahogy csak lehet!

Megmondtam,hogy ez lesz ebből a Fdeszből,hányan,de hányan lehurrogtak?Most meg már belátják hogy az egyik kutya a másik eb!

Szebb Jövőt!

2011. márc. 18. 20:41
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Az eredeti kérdésre:

Azért, mert egy elmebeteg, a 9 évvel ezelőtti hatalomvesztésbe belebetegedett, még jobban megőrült, attól még agresszívabbá vált, hihetetlenül bosszúálló, köpönyegforgató, dörzsöltté vált, mégis dilettáns, cezaromániás kis pondró vezeti az országot, köszönhetően az MSZP 8 éves kormányzásának, ami után ilyen mértékben veszítette el a választásokat, illetve azoknak a korábbi MSZP szavazónak, akik nem ismerték fel a veszélyt, és vagy otthon maradtak vagy a másik oldalra szavaztak.

Politikai vagy politika-tudományi választ erre a kérdésedre nem találsz!

2011. márc. 18. 21:25
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Néha ledöbbenek, hogy mennyire kristálytisztán látják az emberek a dolgokat, mint ennél a kérdésnél is. Mindegyik válasz egy telitalálat, értelmes dolgot ír tökéletes megfogalmazásban. Nekem csak az a nagy problémám, hogy én mindezeket már egy éve is leírtam (tehát a választás előtt). Hogy lehet, hogy akkor erre más nem jött rá, hogy ez lesz? Tavaly februárban engem még többnyire megmosolyogtak, esetleg lehurrogtak, amikor katasztrófával fenyegettem a FIDESZ győzelme esetére. Úgy látom, most már többeknek kezd ez kibontakozni.
2011. márc. 18. 22:01
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

Mi az hogy vár-megy-e?

Nóóóóóórmális? Miért gondolja valaki, bárki, akárki, hogy a vár arrább mászik?

Hogy mászna már arrább a vár?

Amikor a vár rá van kasírozva a földgolyóra aszfalt-betonnal. Hogy mászna már arrább?

Vagy azt gondolja valaki, bárki, akárki, hogy raknak alá gumigörgőt?

Kérem, ez hülyeség....

2011. márc. 18. 22:06
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

utolsó: ez hogy jön ide?

Már sokan leírták az "értelmét". A bizniszes magyarázat sem utolsó dolog.

Kedves Szebb Jövőt! Az nem zavar, hogy ha a te nagyra becsült Jobbikod jutna hatalomra, még ennél is hajmeresztőbb ökörségeket csinálnának? Úgyhogy te igazán ne magyarázz...

2011. márc. 19. 01:14
 16/21 anonim ***** válasza:

szebb jövő = Jobbik?

Nanee, ez még viccnek is rossz!

Csak elárulom halkan, hogy a hungaristák sem ilyen baromságokban gondolkodnak, arról nem is beszélve, hogy szerintük az ilyen régi rendszer visszaállításán, csak a diliházban gondolkodnak. Az igaz, hogy diktatúrában látják a megoldást, de az is más.

2011. márc. 19. 10:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Hurrrrá ! lesz ujra Rozsa Sándor,Ludas Matyi meg Döbrögi

de lehet,hogy aztán nem Brüsszelböl,hanem Tiranábol(Albania) dirigálnak majd !

a politikusoknak tök mindegy,ök a husos bogrács mellett ülnek !

2011. márc. 19. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Sverdans: ezzel arra akartam célozni, hogy értelmetlen, hogy mindenki itt retteg a királyságtól. Még a liberális hollandoknál is ugye az van, kifejezetten jó 21. SZÁZADI életkörülmények között. Csak mert itt mindenki a lovagi rendtől meg a középkortól retteg, amikor nagyhatalom voltunk...
2011. márc. 19. 13:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem retteg senki,csak józanul látjuk a dolgokat,de van ,aki még mindíg nem! Kedves fátyolosszemű előző!
2011. márc. 19. 14:26
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 13:58

Jó volt a középkor,nagyhatalmak voltunk tudom,Mátyás király meg minden, nem az de, nem akarom,hogy visszakanyarodjunk a múltba és ismét a járókelők fejére öntsék a fekáliát az ablakból,meg a nők a szoknyájukba töröljék,szóval gotudöfjúcsör plíz! Nem kellnek a Döbrögik!

2011. márc. 19. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!