Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mesterházy Atilla szerint...

Mesterházy Atilla szerint "alkotmányos puccs" zajlik az országban. Csak nekem tűnik ellentmondásosnak ez megfogalmazás?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy önellentmondás, sőt szerintem ez így egy ökörség.
2011. márc. 17. 22:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az "alkotmányos puccs" valami olyan, mint a "beton talpfa", a "fiú Katica bogár", a "fából vaskarika", "fém faház", "műanyag virágcserép".
2011. márc. 17. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Igazad van. Ez két jól hangzó szó összekapcsolása, ezzel lehet hergelni a 80 éves szavazóikat.
2011. márc. 17. 23:14
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Ja persze! Meg "jogszerű szabálysértés"!XD
2011. márc. 17. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Én azt nem értem hogy az után a bizonyos 8 év után ("nem lesz gáz-ár-e-me-lés", "elk.rtuk") mi a fenének nem lapulnak inkább mint sz@r a gazban? Amellett hogy a Fidesz se jobb ("két hét alatt rendet teszünk").
2011. márc. 17. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Vagy éppen a békeharc, hogy kommunista példánál maradjunk :)
2011. márc. 17. 23:50
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

A megfogalmazás ellentmondásos ökörség, de ez nem fogja megakadályozni a baloldali "független értelmiségieket" abban, hogy szellemesnek tartsák és ismételgessék.

Nyilván az, hogy "megszűnt a demokrácia" és "diktatúra épül" és "ez már olyan, mint a Rákosi/Szálasi/Horthy/Kádár/III. Ramszesz korszak" az utóbbi 9 hónapban elcsépelt szöveggé vált, és most elő kellett állni valami újjal.

2011. márc. 18. 00:03
 7/12 A kérdező kommentje:

Először kitört a "fülke forradalom", a lefüggönyözött szavazófülkékben, ami után "végetért a szólásszabadság", de ezt mindenki nyíltan elmondhatta, és leírhatta mindenütt. Most meg "alkotmányos puccs" zajlik. Nem is puccsszerű hirtelenséggel zajlik.

Szép lassan, megfontoltan "puccsolgatnak", hónapokig pepecselnek vele, mert ráérnek.

Szeretlek Magyarország*

* csak ne ilyen lennél

2011. márc. 18. 00:16
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

Hja és tízezrek tüntetnek szabadon a szólásszabadság ellen szép szólásszabadság ellenes beszédeket tartva:D

Tényleg nem jött rá egy se közülük, h ha nem volna szólásszabadság akkor nem szólalhatnának fel ellene?

Amikor egy országban személyes szimpátia és érzelmek alapján választanak a választópolgárok, teljesen fölösleges érvekkel vagy programmal untatni őket. Elég egy frappáns szlogen aminek az se baj ha semmi értelme csak jól szóljon és meg bírják jegyezni jó sokan .

Nem csodálkozom azon , h itt tartunk a béka seggétől 2 centire de sokan már azt a 2 centit is áthidalták és sikeresen alá csúsztak.

2011. márc. 18. 02:17
 9/12 anonim ***** válasza:
11%
Mi a gond a fiú katicabogárral?
2011. márc. 18. 04:31
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Csak neked.
2011. márc. 18. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!