Nem túl sok a GY. K. -n a gyűlöletre uszító, kérdésbe burkolt hergelő megfogalmazás?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szánalmas!2011. jan. 25. 21:35
2/17 anonim válasza:
Sajnos igen, ezt már én is rég észrevettem. Nem értem, hogy miért iyen negatív sok ember.
3/17 anonim válasza:
mire gondolsz?
nem kell hergelni a cigányokat így is úgy is gyűlölöm
van miért... :)
4/17 anonim válasza:
Itt főleg a politikai dolgok azok, amin egymással vitatkoznak, veszekednek az emberek.
5/17 anonim válasza:
Nem. Inkább csökkent a zsidózó,cigányozó kommentek száma.
Az pedig nem uszítás,ha valaki a politikáról mondja el a véleményét. Egyszerűen véleménykülönbség.
6/17 anonim válasza:
Pedig lényegesen több zsidózó és cigányozó kommentre lenne szükség. Én támogatom őket.
7/17 anonim válasza:
"Nem. Inkább csökkent a zsidózó,cigányozó kommentek száma. "
mér róluk vagy jót vagy semmit?
8/17 anonim válasza:
"Sajnos igen, ezt már én is rég észrevettem. Nem értem, hogy miért iyen negatív sok ember."
Talán mert egyre többen egyik napról a másikra élnek?Pesszimizmus,kilátástalanság stb.
9/17 anonim válasza:
"Talán mert egyre többen egyik napról a másikra élnek?Pesszimizmus,kilátástalanság stb."
vagy mert úton útfélen lekéselnek 1 embert a cigányok?
vagy azért [link]
és nem érdekel hogy kuruc.info
amiket ott nyilatkoznak az elfogadhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!