Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Honnan tudnám leszedni az...

Honnan tudnám leszedni az Emlékek őre olvasónaplóját? ( Kiolvastam de a megfogalmazás nem az erősségem )

Figyelt kérdés
Az emlékek őrét kellene megcsinálni olvasónaplóba. Kiolvastam de a megírása nem megy. Nem az erősségem a fogalmazás. Kérlek segítsetek ! Előre is köszönöm :)
2011. okt. 27. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:

gyanítom sehol, ahol a tanár nem találta már meg. tekintve, hogy ez nem épp egy jókai, vagy pál utcai fiúk, ami mindenhol kötelező.

az meg elég ciki, ha ugyanazt adod be, mint tavaly pistike a béből. :D

szerintem írd meg, olyan lesz, amilyen. a tanár úgyis ismer annyira, hogy kiszúrja, hogy nem te írtad, ha tényleg nem erősséged a fogalmazás. meg amúgy is gyakorlat teszi a mestert. szerintem inkább vállalj be egy hármast, mint egy karót azért, hogy nem is te írtad. :P

2011. okt. 27. 12:29
 2/2 A kérdező kommentje:
:DD A tanárnak kínai a net :DD :SS
2011. okt. 27. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!