Ez a vármegye dolog igaz? Vajon mi lesz utána?
18:28:
A Magyar Köztársaság pedig az állam neve és nem pedig az államformáé. Mint fentebb írtam, az nem garancia semmire, hogy mi a név...
Magyarország magának a területnek a neve, úgy mint Németország, Románia, Spanyolország stb. De az állam már Magyar Köztársaság, Német Köztársaság, Román Köztársaság, Spanyol Királyság és még sorolhatnám. Az egyik a földrajzi területet jelöli, a másik magát az államot.
A vármegyerendszer meg azt hozhatja majd magával, hogy akár egy idő múlva újra Magyar Királyság lesz az ország neve, csak király nélkül. Kormányzó lehet csak a király helyett, mint Horthy idejében, mivel a Habsburgok nem hajlandóak visszajönni a magyar trónra. Már a rendszerváltás idején is próbálkoztak Ottó bácsinál, de ő nemmel válaszolt, pedig jelenleg csak őt lehetne megkoronázni, mivel ő a legidősebb tagja jelenleg a Habsburg-Lotharingiai családnak, és az utolsó magyar trónörökös. Egy új dinasztiát indítani meg képtelenség lenne a mai modern világban, legalábbis itt Európában.
Lehet hogy arra számítanak titkon az alkotmányozok, hogy majd a király visszatér, de erre várhatnak, mert ez nem a Gyűrűk Ura.
23/f
18.27: Csak a 3. kérdésre válaszolnék: Nem jól tudod, egy másik kérdésből már kiderült, hogy csak Románia, Ukrajna és talán Szerbia nevében nincs benne az államforma. Az a szokványos, ha benne van.
És még annyit, hogy biztos félreérthető lehetett a megfogalmazásom, de én a korodat egyáltalán nem akartam leminősíteni. Aki fiatal, annak kevesebb a tapasztalata, egy csomó mindenben meg sokkal jobb, ezzel nincs semmi gond. Csak attól vagyok szomorú, hogy az egyéni és a kollektív tapasztalathiánnyal mennyire vissza tud élni a kormánypárt.
Ez az egész alkotmánymódosítás, alapból, hogy is mondjam szépen...pótcselekvés a kormány részéről. Mint a maszturbáció.
Az országnév módosítása, a vármegyésdi erre is rátesz egy lapáttal.
Erre is szól a "felhatalmazás"? Kétlem.
Tessék kérem a valós problémákkal foglalkozni, van itt elég.
A kutya ugat, ám a karaván helyben topog.
"de a Magyarország névvel nem tudom mi a bajotok."
Az, hogy ki-be-b@szottul sokba fog kerülni... Mert mindenki minden hivatalos dokumentumát le kell cserélni, ugyanis ott Magyar Köztársaság szerepel... Az állami pecséteken, és még ki tudja min...
Ez a vármegye pedig több, mint röhejes...
Kedves Magyarország elnevezés-fan!
Oké, érte,amit mondasz, de ez egy jogi dokumentum! Az nem jutott eszedbe, hogy eddig miért nem vették ki soha az államformát, még a szocializmus alatt sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!