Hol vannak ilyenkor a fiatalok?
Hova mész...
Ott meg az idegenek a cigányok.
Feketemosogató lehetsz diplomával.
Itt én max tiz évet adok a polgárháborúig, és az ország további szétszakadásáig. Ha gondolkodtok, minden út oda vezet.
Nemrég értek haza a suliból! -.-
1. "e el tudom képzelni, hogy nagyobb volt a rend, mint ma"
Régen volt munkahely, így nem volt ilyen mértékű a bűnözés.(ezzel nem védeni akarom az időseket megtámadó, rabló cigányokat)
2. Én ma a metrómegállóban pofánvágtam egy cigány származású taplót, mert fellökött egy idős nénit! utána ment volna tovább nagy büszkén. hát nem ment, inkább hasalt egy kicsit. Mégsem csuktak le rasszizmusért! ennyit erről!
3. Nem azért ütöttem meg, mert cigány volt (ha nem cigány akkor is ezt kapja), hanem mert, féreg volt!
Remélem a sok bitnáci rögtön le fog pontozni, meg azt állítja majd, hogy hazudok, mivel az itteni megnyilvánulásaim a cigányokkal kapcsolatban nem habzószájú gyűlölködések! Érdekes, hogy ők ezt nem mernék megtenni...
Sverdans:
Én elhiszem,és jól tetted hogy ezt csináltad.De az általad bitnácinak nevezett emberek is megmerik tenni,példa:Itt élek Miskolcon,a múltkor a villamosmegállóban vártam péntek este 8 körül a villamost amikor 2 cigány cigit kért.Mondtam hogy nem dohányzom erre elkezdtek kötekedni,hogy akkor adjak pénzt,ott állt nem messze tőlem 1 bakancsos hazafi,aki azonnal a segítségemre kelt,és elzavarta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!