Nemrég felakasztotta magát Gyöngyöspatán egy idős bácsi, mert nem bírta tovább a cigányok zaklatását. Vasárnap a templomba menő idős asszonyokat is zaklatják a cigányok, hogy ha nem adnak nekik pénzt, akkor bemennek hozzájuk éjszaka és agyonverik őket. Amikor én fiatal voltam (70-es évek vége), ha ilyen történt volna, akkor húsz-harmincan összeálltunk volna ifjú legények, megkeressük a cigányokat és agybafőbe verjük őket. Ma ezt miért nem lehet megtenni?
Eg 5 éves ártatlan gyereket már megöltetek...nem elég??
2011. márc. 9. 14:59
22/34 anonim válasza:
Hagyjuk ezt már..Mindenki tudja, hogy nem lesz semmi. Amíg mi szülünk átlagosan 1 gyereket, addig a cigány 8-at, 9-et, mert annyi segélyt kapnak, hogy bőven megélnek. Én most diplomáztam, és már megyek is el ebből az országból. Itt többségben vannak már most a cigányok, és én nem akarok már ebbe a közösségbe tartozni. Mindenki lázad ellenük szóban, de mégis a Fidesz kapta a 3/4-es többséget. Mindenki tudta, hogy Orbán az ő pártjukon áll. Mégis megszavazták.. Ennyi. Akkor meg be lehet fogni a szátokat, viseljétek. (Tisztelet a kivételnek, aki úgyis itthagyja az országot...előbb vagy utóbb)
2011. márc. 9. 15:05
23/34 anonim válasza:
Előző vagyok... A Fidesz büszkén lejentette ki, hogy roma-integrációban Magyarorsz. az első helyezett. Na most akkor mivan?! Erre vagyunk büszkék?! Minden országból kirakják őket, mi meg sok szeretettel várjuk és eltartjuk őket?
2011. márc. 9. 15:08
24/34 anonim válasza:
pédát kéne venni pl finnországról, ahol agyonverik a cigányokat ha lopnak!
2011. márc. 9. 15:15
25/34 anonim válasza:
Ilyen esetben rasszizmus szóba sem kerülhet, hisz nem a bőrszíne hanem a cselekedete miatt verted agyon az orkot. Nálunk ilyenért még ma is eltörik eltörik kezét lábát, mégsem csuknak le senkit.
2011. márc. 9. 15:16
26/34 anonim válasza:
Régen a 16. században nem volt ez így. Kivégezték ezeket ha valami bűnt követtek el.
2011. márc. 9. 16:06
27/34 anonim válasza:
"Walter Sobchak válasza:
Nekem lenne egy harmadik javaslatom, ami felett úgy néz ki mindenki elsiklik: A fegyverviselés liberalizálása, az önvédelem lehetőségeinek kibővítése és, hogy a törvény a fegyverviselők pártján álljon. Még a legbutább hegyicigányra is lehet hatni, ha a hírekben azt látja, hogy sorra lövik agyon az áldozatjelöltek a támadókat/betörőket, de az önvédekezők szabadlábon maradnak és a fegyvereiket se kobozzák el."
szerintem ez az első értelmes ötleted... de tényleg ezt kéne
csak ha lehet venni fegyvert a cigányok is vehetnek sajnos
2011. márc. 9. 16:38
28/34 anonim válasza:
van benne valami, szabályozni kéne csak a MAGYAROKRA. én nem tudom miért, de rosszul vayok amikor meglátok egy cigány a neten, állampolgárság : magyar beszélt nyelv : magyar. az ideg elkap ettől!
2011. márc. 9. 17:33
29/34 anonim válasza:
Ki kéne innen valahogy üldözni ezeket!
2011. márc. 9. 17:43
30/34 anonim válasza:
Mert a kormány cigánybarát, cigány > magyar, kb ez a helyzet jelenleg Magyarországon.
Ezért (na meg jó pár más dolog miatt) kell elmenni innen Magyarországról, és igyekszek én is így tenni pár éven belül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!