Hol vannak ilyenkor a fiatalok?
Ide jutott Magyarország? Szánalmas, ami nálunk történik... a becsületes embereket facsarják ki, amennyire csak tudják, a gonoszok akik meg ártanak másoknak, azt tesznek amit akarnak nálunk.
A véleményem így 53 éves fejjel, hogy ebből hatalmas bukása lesz még a nemzetünknek.
Én nem építettem ilyen jövőt!!!
Én egész életemben becsülettel dolgoztam, mindig szerettem a családomat, a feleségemmel 30 év együttöltött házasság alatt soha nem kaptunk komolyabban hajba, 3 gyereket felneveltem tisztességgel és nemrég boldog nagypapa lettem duplán.
Az unokámnak milyen jövője lesz így, mit hagyok neki hátra? Szörnyű, hogy úgy érzem becsületes életet éltem, mégis szószerint rárohad az utódaimra Magyarország....
Borsodban élő fiatal vagyok
Sajnos amig minket csuknak le rasszizmusért,holott csak pl a nagymamám védem a saját portáján,addig nem tudunk mit csinálni...
bár felszereltettünk egy risztót,nagyi nyakába csipogó,udvarra nagy kutya,párna alá gázspré,de féltjük...de költözni nem hajlandó,idős ahhoz...
"Összeálltatok volna 20-30-an?Tipikus.Csak falkában mertek támadni..."
Fúúú, virágzik az intelligencia. Mert szerinted hányan menjenek neki egy pereputtynak? Ezeknél nem játszik az egy az egy ellen, ezek is csak falkában nagymenők, hidd el nekem.
Amúgy, kedves Kérdező, abszolút igaza van. Sajnos én nem éltem még azokban az időkben, de el tudom képzelni, hogy nagyobb volt a rend, mint ma. Az a helyzet, hogy már az önvédelem is rasszizmusnak számít.
Nekem egyik ismerősömet fényes nappal egy tele buszmegállóban verték meg a cigányok. Nem csinált semmit, csak várta a buszt. A legszánalmasabb az egészben, hogy sokan látták, mégis SENKI nem ment oda, hogy segítsen neki, egyszerűen végignézték, még rendőrt sem hívtak. Nagy gondok vannak a mai emberekkel, annyi bizonyos.
Nekem 2 javaslatom lenne de lehet le leszek darálva miattuk:
1: lehívni a gárdát egy kicsit. Nem tudom léteznek-e még vagy feloszlatták-e őket és nem is vagyok erőszakpárti azt hiszem ez egy hülye ötlet volt, ha elmennek akkor még nagyobb balhé lehet, de az is lehet hogy meghúzzák magukat.
2:Felkeresni egy cigányvajdát vagy a cigányönkormányzaton keresztül keresni valakit aki alaposan elbeszélget velük és elmondja nekik mit szabad és mit nem és mi válna igazán a javukra. Ha annyira odavannak attól hogy "diszkriminálják" őket akkor talán nekik kéne tenniük valamit hogy ez ne így legyen. Ezt kéne mind megértetni velük különben keserves vége lesz, egyszer kihúzzák a gyufát vége lesz a türelemnek és akkor olyasmi is történhet amit nem tudnak visszacsinálni és megbánják. Azért mert most per pillanat ők vannak többen és egyenlőre nekik áll a világ egyszer még kaphatnak egy akkora pofánrúgást amire nem számítanak. Nem ártana ha egy saját fajtájukbéli beszélne velük mert a magyart lenézik. Túl nagy az arcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!