Hol vannak ilyenkor a fiatalok?
Egy valamit tudni kell a cigányokról: a jelentős részük egymagában hihetetlenül gyáva, alamuszi. Csak csoportban nagy legények de ha kellő és folyamatos ellenállásba ütköznek meghúzzák magukat.
Az én nagyimnál falun is elkanászodtak néha kijöttek a kommandósok is, most meg pár éve éjszakánként-pláne a munkanélküliek-a fiatalok összeálltak és kocsival meg nagy kutyákkal járőröznek párban. Nem kötekednek nem vadulnak csak éreztetik velük hogy ottvannak és figyelnek és nem fogják hagyni hogy bármi történjen.
Azóta lapítanak a putrisok. Már nem nyerő terep nekik a falu.
Nem hinném hogy a fegyverek legalizálása bármit megoldana. Nézd meg az usa-t. Ott engedik és mégis milyen bűnözés van nem oldottak meg vele semmit. A magyar meg nincs olyan kultúrszinten hogy ezt helyesen kezelni tudja.
Sajnos több gazembernél lenne fegyver mint normálisnál. Teljesen elharapódznának a dolgok.
Mellesleg már most is szerezhetsz fegyvert pl légpuskát vagy valami egyszerűt. Ezt sem kell kiröhögni mert ha rámlőne valaki hát ugyancsak nem érdekelne hogy milyen kaliber fix hogy összecsinálnám magam.A cigány meg nem megy a rendőrségre feljelenteni hogy rálőttek miközben rabolni ment.
'1236.
A korosztályunk, mézescsupor, azért lakik egyáltalán valahol,azért jártál iskolába azért nem palatáblára írsz most, mert az a koroszály a vérét, egészségét, mindenét odaadta, hogy ezt az országot a romokból kiszedje, és kenyeret bizosítson az olyanoknak is mint te vagy.
A szüleidről, nagyszüleiről beszélsz vazze! Hogy nem süllyedsz el, szégyentelen hálátlan parzita?
14/L vagyok.
Egy olyan környéken nőttem fel, ahol minden teli volt cigányokkal és bűnözéssel meg stb.
Mivel így nőttem fel, nekem meg kellett tanulnom megvédenem magam. Ha látok/láttam olyasmit, hogy bántalmaznak valakit akkor rögtön segítek..szóval vannak azért még olyan fiatalok, akik merik megpüfölni őket és segítenek!!
De azért a rendőrség se csinál semmit se. Na de miért?? Mert félnek!!
Igen, ez Magyarország!!
Én megesküdtem!! Ha betöltöm a 19/20 évet akkor elmegyek innen!!!
1: Nem tudni, miért lett öngyilkos az öreg. Súlyos beteg volt. Egy helyi jobbikos találta ki, hogy amiatt, hogy " nem tudta volna elviselni, hogy cigányok a szomszédjai"
2: Jogállamban nincs önbíráskodás.
"Összeálltatok volna 20-30-an?Tipikus.Csak falkában mertek támadni..."
Mintha a rühes cigányok nem ezt csinálnák.
1-2 éve mikor rámakaszkodott néhány cigó, lány létemre (!) baszott egyedül odajönni az egyik h akar vmit, mert kb másfél fejjel kisebb volt. Aztán hozta a 2-3 haverját, szintén 2 fejjel alacsonyabbak voltak nálam, csak néztem LE rájuk mint h wtf?! támadnak a pincsik vagy mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!