Mit szólsz ahhoz, hogy szavazati ogot kapnának a határon túli magyarok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 18:55
21/39 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:41
A fenti kommenttel értek egyet. Senki ne verje máséval a csalánt.
22/39 anonim válasza:
Nem beszélve, hogy ennyit a jelképes állampolgárságról!
23/39 anonim válasza:
20:25!
Budapest, mint Magyarország lakosainak kb 1/5-ének, 1/6-ának lakóhelye elég sok extra beruházást kap. Emellett a magyar GDP 1/3-át termeli meg. Gyors fejszámolás után is Budapest eltart még elég sok embert.
24/39 anonim válasza:
Ez mondjuk igaz. De a Budapest által megtermelt pénz nagy része (sajnos) vidékre kerül, ami nem a főpolgármester miatt van, hanem az állam miatt. De ne keverjük ide, mert erősen off.
25/39 anonim válasza:
Ezzel csak arra akartam utalni, hogy mint Magyarország központja (még ha nem is tetszik, de tény), befolyásolja, hogy vidéken milyen az élet. De csak közvetve. Ahogy a kinti magyaroknak is csak közvetve befolyásolja az életét az, hogy Magyarország hogy működik.
26/39 anonim válasza:
Az ilyen bumbi féléktől elvenném és a külhoni magyaroknak megadnám. Máris jobbra fordulna az ország.
27/39 BlackSword válasza:
Teljesen abszurd... Mi kéne még??? Semmi bajom a határon túli ,magyarokkal. de ezt azért már ne...
28/39 anonim válasza:
Én még mindig nem látok mellette érveket...
29/39 doboszoli válasza:
Mert a Király igy találja jónak. Na! Érveltem, uff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!