Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ahhoz, hogy szavaza...

Mit szólsz ahhoz, hogy szavazati ogot kapnának a határon túli magyarok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 18:55
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
ogot = jogot
2011. márc. 8. 18:56
 2/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem örülök. Nem ők élnek itt, jórészt azt se tudják mi történik ebben az országban.
2011. márc. 8. 19:00
 3/39 anonim ***** válasza:
26%

"Nem örülök. Nem ők élnek itt, jórészt azt se tudják mi történik ebben az országban."

tévedsz, nagyon is jól tudják. őket nem úgy kell elképzelni mint vályogházban élő bajszos parasztokat.

2011. márc. 8. 19:00
 4/39 anonim ***** válasza:
12%
Inkább ők mint a gyerekek utáni szavazati jog.
2011. márc. 8. 19:05
 5/39 anonim ***** válasza:
92%

Azt hiszem nem kíváncsiak a véleményünkre.

De a hátam borsózik tőle,hogy Miamiból,meg Kolozsvárról döntsék el,hogy melyik párt legyen nálunk a következő 100 évben hálából,mert magyarnak nézték őket.

2011. márc. 8. 19:07
 6/39 anonim válasza:
77%
sztem sem kellene...
2011. márc. 8. 19:10
 7/39 anonim ***** válasza:
53%

Azt gondolom, hogy ez helyénvaló, a nemzeti összetartozás szempontjából. Más országok esetében is van hasoló lehetőség. A mai világban az aki követi a politikai eseményeket, az a föld bármely pontján lehet megfelelően informált, és tájékozott egy ilyen döntéshez, és szavazni szerintem csak az megy el, aki foglalkozik a kérdéssel.

Abban sem vagyok biztos, hogy igazolódik az a várakozás, amely szerint ez a jobboldal javára rendezi át az erőviszonyokat.

Vannak baloldali szimpatizánsok a külhoni magyarok között is.

2011. márc. 8. 19:14
 8/39 anonim ***** válasza:
26%
Ez csak egy gesztus, szerintem alig lesznek páran, akik élnek majd vele.
2011. márc. 8. 19:22
 9/39 anonim ***** válasza:
26%

Én sem hiszem, hogy tömegesen elmennek szavazni bárhol. Sokan ott is úgy vannak vele, hogy minek szavazzanak, ha nem élnek itt.

Sokszor azok sem mennek el, akik itt élnek, akkor ez külföldön még jellemzőbb lesz.

2011. márc. 8. 19:25
 10/39 anonim ***** válasza:
65%
abszurdnak tartom a felvetését is.
2011. márc. 8. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!