Gratulálok annak aki kitalálta! Szerintetek az USA-ban mikor lesz Kossuth Lajos utca vagy tér?
2011. márc. 4. 10:29
12/17 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal, ha egy közterületet Elvis Presley-ről neveznek el Budapesten.
"Szerintetek az USA-ban mikor lesz Kossuth Lajos utca vagy tér?"
Amerikában számos városban van Kossuth utca, vannak szobrai (pl. a Capitoliumban is), két kisváros (Ohio és Mississippi államban) valamint egy Iowa állambeli megye is Kossuth nevét viseli.
Szégyen. Mi kor lesz hogy az igazi magyar hősökről neveznek el valamit? Maderspach Viktor, Kratochwill Károly, Horthy Miklós, Prónay Pál és még sorolhatnám, nekik járna ez a megtiszteltetés!
2011. márc. 4. 14:33
14/17 anonim válasza:
"Szégyen. Mi kor lesz hogy az igazi magyar hősökről neveznek el valamit? Maderspach Viktor, Kratochwill Károly, Horthy Miklós, Prónay Pál és még sorolhatnám, nekik járna ez a megtiszteltetés!"
Van Pátyn Horthy köz, a mondarchia katonái nem tudom miért nemzeti hősök...
2011. márc. 4. 15:16
15/17 anonim válasza:
a nyugatosítást úgy értem, hogy fejlődés elősegítését, jelenleg Bp is csak egy posztkomcsi kisváros valahol ká európában...
2011. márc. 4. 15:24
16/17 anonim válasza:
Ez csak egy gesztus,de sok értelme nincs! Talán nem ez most a legégetőbb probléma...
2011. márc. 4. 18:14
17/17 bumbi02 válasza:
szerintem van annyi mindenünk nekünk magyaroknak amiről lehetne elnevezni utcát, vagy teret hogy nem értem miért kell külföldiekről elnevezni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!