Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elvis Presley tér? Na. ,...

Sz1u kérdése:

Elvis Presley tér? Na. , ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

A múltkor a Moszkva tér volt porondon, most pedig itt az Elvis Presley tér... Nincs jobb dolga Tarlós Istvánnak?

[link]

Én is nagyon szeretem Presley zenéjét (szerintem alapzene), de egyetértek Sebők János cikkével...

2011. márc. 3. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
Gratulálok annak aki kitalálta! Szerintetek az USA-ban mikor lesz Kossuth Lajos utca vagy tér?
2011. márc. 4. 10:29
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Semmi gond nincs azzal, ha egy közterületet Elvis Presley-ről neveznek el Budapesten.

"Szerintetek az USA-ban mikor lesz Kossuth Lajos utca vagy tér?"

Amerikában számos városban van Kossuth utca, vannak szobrai (pl. a Capitoliumban is), két kisváros (Ohio és Mississippi államban) valamint egy Iowa állambeli megye is Kossuth nevét viseli.

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 4. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Szégyen. Mi kor lesz hogy az igazi magyar hősökről neveznek el valamit? Maderspach Viktor, Kratochwill Károly, Horthy Miklós, Prónay Pál és még sorolhatnám, nekik járna ez a megtiszteltetés!
2011. márc. 4. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

"Szégyen. Mi kor lesz hogy az igazi magyar hősökről neveznek el valamit? Maderspach Viktor, Kratochwill Károly, Horthy Miklós, Prónay Pál és még sorolhatnám, nekik járna ez a megtiszteltetés!"

Van Pátyn Horthy köz, a mondarchia katonái nem tudom miért nemzeti hősök...

2011. márc. 4. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
6%
a nyugatosítást úgy értem, hogy fejlődés elősegítését, jelenleg Bp is csak egy posztkomcsi kisváros valahol ká európában...
2011. márc. 4. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez csak egy gesztus,de sok értelme nincs! Talán nem ez most a legégetőbb probléma...
2011. márc. 4. 18:14
 17/17 bumbi02 ***** válasza:
szerintem van annyi mindenünk nekünk magyaroknak amiről lehetne elnevezni utcát, vagy teret hogy nem értem miért kell külföldiekről elnevezni?
2011. márc. 4. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!