Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elvis Presley tér? Na. ,...

Sz1u kérdése:

Elvis Presley tér? Na. , ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

A múltkor a Moszkva tér volt porondon, most pedig itt az Elvis Presley tér... Nincs jobb dolga Tarlós Istvánnak?

[link]

Én is nagyon szeretem Presley zenéjét (szerintem alapzene), de egyetértek Sebők János cikkével...

2011. márc. 3. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
kun béla út is van (Gyálott), ő pedig még annyit sem tett a nyugatiasodásért, mint Elvis
2011. márc. 3. 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

56 után Ő vt kb az egyetlen külföldi aki tett a magyarokért, gyűjtést rendezett és ezzel visszadta a reményt, hogy a nyugat valaha is felfigyel ránk, hogy milyen elnyomás alatt éltünk....

Szóval, alap, hogy kapjon teret sztem és engem pl egyáltalán nem zavar a dolog hiszen az én életemet semmiben nem befolyásolja és akkor minek kötnék bele? inkább megyek és jól érzem magam

2011. márc. 3. 23:12
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

A cikk jól rátapintott a lényegre - túl sokra tartja Tarlós Elvist.

Az adományozókat (ill. a leszármazottjaikat) nem akarja felkutatni egyesével, hogy róluk is utcát, vagy teret nevezzen el? Ja igen, kihagytam a szállítókat is, mert ők is hozták az adományokat.

2011. márc. 3. 23:29
 4/17 anonim válasza:
72%
Egyszerűen : röhej
2011. márc. 3. 23:33
 5/17 A kérdező kommentje:

23:03 (Szarkasztikus)

A szomszéd településen (Doboz) pedig van Vöröshadsereg útja... :)

(szvsz: ez is a történelmünk része)

Tarlós István egyszerűen csak Elvis Presley-re onanizál...

Nincs olyan hazai személyiség, akiről el lehetne egy budapesti teret nevezni??? Hol itt a nemzeti öntudat? :)

2011. márc. 4. 00:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy közeli faluban pedig Lenin utca is van.......a tsz-t pedig (még mindig) vmi vörös októbernek hívják.

Ez van, így nevezték el...nem értem, h miért kellene folyton az aktuális politikához igazítani az elnevezéseket............egyébként....... volt Bp.-n vmikor Adolf Hitler tér is.....mondjuk azt nem csodálom, h át lett nevezve....xD

2011. márc. 4. 00:39
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

"Hát visszasírod az orosz fogságot? A KGB-t? Szeretnél Mianmari életkörülmények alatt élni, mint anno 56' előtt? Jó lenne megint az államszocializmus? Ha nem akkor a nyugat kell!"

Ja aki utálja a nyugatot abból következik, hogy imádja a keletet. Racionális , ám kisteljesítményű agyra utal az ilyen gondolkodás.

2011. márc. 4. 06:52
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

Nemcsak felesleges,hanem értelmetlen és költséges is egy tér átnevezése.

A mai fiatalok alig ismeri Elvis nevét,vagy zenéjét. Akik ott laknak,vagy ott van cégük,az összes okmányukat cserélhetik le. A partnereiket értesíthetik az új címről stb.

Szép dolog,hogy híres emberekről neveznek el utcákat,tereket! De az emberek többségének fogalma sincs,hogy ki volt valójában a névadó! Kossuthot,Petőfit még csak ismerik,de Kulich Gyulát már aligha. Lehetne még sorolni az utca neveket,amik a többségnek nem jelenteni semmit.

Tarlós inkább fontosabb dolgokkal foglalkozhatna.

2011. márc. 4. 08:05
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Egyetértek a cikkel,de még azt hozzátenném, hogy ez egy nagyon jó hír, hogy Elvis tér lesz, mert minden hülye ezzel van elfoglalva ahelyett hogy érdemi viták lennének.Bár érdemi vitát és a politikát egy mondatban használni elég túlzás, de ez is csak megmutatja kicsiny népünk igényeit.
2011. márc. 4. 08:20
 10/17 anonim ***** válasza:
38%

Válasz erre: "Nemcsak felesleges,hanem értelmetlen és költséges is egy tér átnevezése."

Gazdaságilag mindenképpen hasznos lenne egy ilyen tér vagy utca átnevezése, az átnevezéssel a teret, utcát is valamilyen szinten rendbe teszik, az ingatlanok értéke növekszik, a vállalkozásoknak több lesz a forgalmuk, amerikai és japán turisták érdeklődése nő (rájuk jellemző az ilyen helyek látogatása), még szobrot is állítanék neki, mert külföldi létére kiállt a magyarok mellett.

Én örülnék, ha az én utcámat keresztelnék át, de sajnos nem olyan frekventált helyen lakom.

2011. márc. 4. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!