Miért kell 100 milliárddal a BKV-t támogatnia a kormány?
"Budapest termeli ki a GDP 50%-át aminek nagy része a vidék támogatására fordul.Gazdálkodjanak a parasztok abból amit ők termelnek,mi pestiek meg jól élnénk."
Éhen is döglenél gyermekem, olyan jól élnél. xD
"Budapest egy vízfej az országon"
Inkább egy kolonc az állampolgárok nyakán.
"Pesten a kereseetek is sokkal magasabbak,mint vidéken."
Pesten az árak is magasabbak! 10 millióért kapsz vidéken egy csocsi-rogyi kertes házat, Pesten örülhetsz, ha egy sz.ar 50 nm-es panelt.
"Pesten az árak is magasabbak! 10 millióért kapsz vidéken egy csocsi-rogyi kertes házat, Pesten örülhetsz, ha egy sz.ar 50 nm-es panelt."
Haggyjuk a demagóg dumát.
A buszjegyen és az ingatlanon kívül minden annyi mint máshol.
A napi megélhetés (alapvető élelmiszerek, közművek)nem drágább mint máshol, tehát a magasabb ingatlanárak messze nem viszik azt a többletet amit kapnak a pestiek
57
Nem magasabb a megélhetés? Az élelmiszer, pl? Ettél te már pesti étteremben? Vagy nem is étteremben, ilyen kis maszek lángososnál pl?
Budapestnek sokkal kevésbé van szüksége a vidékre, mint fordítva. A fővárosi adókból, a turizmusból, az iparból már bőven meg tudna élni a város, mezőgazdasági terményeket pedig importból is be lehet szerezni. Nem véletlen, hogy a városállamok olyan gazdag és fejlett helyek az egész világon.
De egyébként meg ostobaság ez az egész ellentét, az ország egy egész, Budapest nem egy autonóm terület. Ha szarban lenne, akkor nyilván Debrecent, Győrt vagy akármelyik települést megsegítené a kormány.
"Nem magasabb a megélhetés? Az élelmiszer, pl? Ettél te már pesti étteremben? Vagy nem is étteremben, ilyen kis maszek lángososnál pl?
"
Nem, nem ettem.
És képzeld, vidéken se ettem.
A megélhetéshez nekem nem tartozik hozzá az hogy étterembe járjak minden héten, amikor ott a Tesco amiben ötödannyiért be tudom szerezni az alapanagokat.
A megélhetéshez hol tartozik hozzá az hogy neked étterembe kell menni?
Ha nem mész étterembe akkor éhen halsz (ja és érdekes módon a meki ugyanannyi Nyíregyházán mint Pesten,vagyis még itt is tévedsz)
57
Tudod, valóban, van akinek elég a szokol rádió, meg a mosóteknő, de élni és létezni nem ugyanaz. De említhettem volna az élelmiszerárakat is, ugye az már megélhetés? De persze tudom, a f*szért nem tanul meg fotoszintetizálni mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!