Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balneológia. Láttátok már?

Balneológia. Láttátok már?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 26. 20:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

doboszolinál a pont!

Bár még mindig inkább ő, mint Hoffmann Rózsika :D

2011. febr. 27. 17:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Pl mondhatta volna a kummunikációs és művelődési szakot, mert minden celeb ezt végzi. A tavaszi árvíznél lehet hasznukat venni.
2011. febr. 27. 18:29
 23/26 anonim válasza:

Nagyon remélem, hogy nem számít SPAM-nek! ;)

[link]

2011. ápr. 1. 02:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Szintén az a véleményem, hogy tévedni emberi dolog.Mindenkivel megesik persze vele nem szabadna.Ez olyan mint a közt.társasági elnök helyesírása. Velem is megtörtént .Valaki azt kérdezte, hogy mi csináljon egy kontakt allergiával. Azt válaszoltam neki, hogy forduljon szemészethez. Később rájöttem, hogy egy fémre allergiása közvetlen érintkezés során és erről van szó. Így jártam.
2011. ápr. 1. 07:36
 25/26 anonim ***** válasza:

"Így jártam."

Valóban

De te nem vagy politikus. Vagy igen?

2011. ápr. 1. 11:10
 26/26 anonim ***** válasza:

ráadásul nem készültél fel előre arra, hogy te minnél kompetensebbnek és meggyőzőbbnek mutasd magad a témában, hogy elhiggyék neked, hogy amit mondasz, az nem csak süketelés, hanem komoly szakmai dolog - ellenben Pokornival, aki egy előre leegyeztetett interjúra ment előre egyeztetett témában és valószínúleg kérdésekkel.

Mindenesetre számomra továbbra sem az a lényeg, hogy félremondta (az csak humoros), hanem az a lényegi dolog, hogy sem ott nem volt képes egyenes konkrét választ adni a kézenfekvő kérdésre, sem azóta nem hallottunk a dologról semmit, szóval elég világosanan már megint csak a szokásos porhntésről beszélhetünk, amit bedobtak, hogy lehessen rajta csámcsogni, majd hagyták elülni, miközben a felsőoktatás átalakításáról meg csak annyi van meg még mindig, hogy vagy 20 milliárdot zároltak az egyetemektől, ezzel eléggé odab@szva a múködésüknek.

2011. ápr. 1. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!