Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne rosszabb is?

Lehetne rosszabb is?

Figyelt kérdés
Miért panaszkodnak sokan ebben az országban,holott lehetne rosszabb is,de nem rosszabb! Fejlődő ország vagyunk ez nem elég? Egyre több és több a munka! Szegény és munkanélküli is van az országban. Na és más országokban is vannak! Ha van cigire pénz,vagy kocsit tankolni,akkor ne sírjon senki sem! Csak az a szegény,aki nem tesz semmit az életéért,hogy jobb legyen! NEM a kormány hibás pár ember szegénységéért! Nem a kormány hibás azért,hogy nem tudják fizetni sokan a lakáshitelüket! nem a kormány hibás azért mert pár ember nem tud dolgozni,mert csak eltartatják magukat! A kormány csak jót akar! Ha szegény valaki csak önmagát hibáztathatja! Ne a múlt rendszert és ne a jelenlegi rendszert kell szidni! A hibás CSAKIS az,aki azt várja,hogy a sült galamb a szájába repüljön! Csak szét kell nézni az országban! Majd minden család jól él,ha mégsem,az annak az oka,hogy lusták tenni valamit az a saját érdekükben!
2011. febr. 23. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Fejlődő országnak NEM az olyanokat hívjuk, mint Magyarország. Fejlődő országnak Algériát, Tunéziát, Indiát, Azerbajdzsánt, Burkina Fasót, Malit, Ugandát, meg a hasonlókat hívjuk! Magyarország Fejlett állam. Van mindenhol víz, áram, a boltokban meg lehet venni a megfelelő dolgokat, az emberek képzettek, a szekunder szektor szerepe (a szolgáltatások) 70% körül mozog...

Ezek egy FEJLETT állam paraméterei.

2011. febr. 23. 15:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Óh, és igen, lehetne rosszabb is. Sokkal.

Meg jobb is. Sokkal.

2011. febr. 23. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
"Egyre több a munka" Hát öreg örülhetsz annak hogy nem mondom ki amit most gondolok.:) TE........Hol a MUNKA,TE........:)
2011. febr. 24. 02:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Kérdező: Menjél a rákba! úgy rohadtul nem lehet gazdagnak lenni, ha a lakáshitelnek felnyomják a törlesztőjét 150 ezer forintra, az összes élelmiszer ára az egekben van. hiába viszünk haza akármennyit ha így is mínuszba vagyunk havonta a hihetetlen költségek miatt.

ráadásul a közbiztonságról jobb ha nem is szólok semmit, mert borzalmas. az elmúlt hónapokban naponta gyilkoltak le idős embereket kedvenc kisebbségieink.

2011. febr. 24. 12:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Ezt vártam és megkaptam amire számítottam!!

Szándékosan tettem fel egy ilyen idétlen,dühítő kérdést,mert

1-feltettem egy kérdést a szegénységgel kapcsolatban és máris támadni kezdtek rajta legfőképp a tehetősebb körök közül,hogy ne sírjak és hülye vagyok stb. Meg,hogy Magyarország fejlődő ország ahol nincsen szegény,csak az szegény,aki nem tesz semmit az életéért. Előadta,azt is,hogy a szegény ember miért szegény és a gazdag miért gazdag és az jött le a válaszaiból,hogy a szerényebb körülmények között élők majdnemhogy önmagukat kell,hogy hibáztassák azért ahogy élnek. Folyton kiemeli a mondataimat "mondataimat" megismételve kiírja és kötözködik,okoskodik. Azt állítja Magyarországon minden rendben van. Feldühödtem és feltettem ezt a kérdést. Ugye azért mégsem olyan problémamentes a mi kis hazánk!

2011. febr. 25. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha olyan baccot jól élnénk akkor nem itt tartana az ország.

Linkeld be kérlek azt a kérdést had olvassam el.

Köszönöm.

2011. febr. 25. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez vicces. Tényleg linkeld be, hadd tuggyam má, hogy nem hiába írtam az eddigieket!
2011. febr. 26. 05:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező: azért jó látni, hogy nem ment el mégsem az eszed. :D

Legalább láttad, nem vagy egyedül, sokan értenek egyet azokkal az elvekkel, amiket te is vallasz, és aminek az ellenkezőjét tetted fel kérdésként.

2011. febr. 26. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!