Lehetne rosszabb is?
Fejlődő országnak NEM az olyanokat hívjuk, mint Magyarország. Fejlődő országnak Algériát, Tunéziát, Indiát, Azerbajdzsánt, Burkina Fasót, Malit, Ugandát, meg a hasonlókat hívjuk! Magyarország Fejlett állam. Van mindenhol víz, áram, a boltokban meg lehet venni a megfelelő dolgokat, az emberek képzettek, a szekunder szektor szerepe (a szolgáltatások) 70% körül mozog...
Ezek egy FEJLETT állam paraméterei.
Óh, és igen, lehetne rosszabb is. Sokkal.
Meg jobb is. Sokkal.
Kérdező: Menjél a rákba! úgy rohadtul nem lehet gazdagnak lenni, ha a lakáshitelnek felnyomják a törlesztőjét 150 ezer forintra, az összes élelmiszer ára az egekben van. hiába viszünk haza akármennyit ha így is mínuszba vagyunk havonta a hihetetlen költségek miatt.
ráadásul a közbiztonságról jobb ha nem is szólok semmit, mert borzalmas. az elmúlt hónapokban naponta gyilkoltak le idős embereket kedvenc kisebbségieink.
Ezt vártam és megkaptam amire számítottam!!
Szándékosan tettem fel egy ilyen idétlen,dühítő kérdést,mert
1-feltettem egy kérdést a szegénységgel kapcsolatban és máris támadni kezdtek rajta legfőképp a tehetősebb körök közül,hogy ne sírjak és hülye vagyok stb. Meg,hogy Magyarország fejlődő ország ahol nincsen szegény,csak az szegény,aki nem tesz semmit az életéért. Előadta,azt is,hogy a szegény ember miért szegény és a gazdag miért gazdag és az jött le a válaszaiból,hogy a szerényebb körülmények között élők majdnemhogy önmagukat kell,hogy hibáztassák azért ahogy élnek. Folyton kiemeli a mondataimat "mondataimat" megismételve kiírja és kötözködik,okoskodik. Azt állítja Magyarországon minden rendben van. Feldühödtem és feltettem ezt a kérdést. Ugye azért mégsem olyan problémamentes a mi kis hazánk!
Ha olyan baccot jól élnénk akkor nem itt tartana az ország.
Linkeld be kérlek azt a kérdést had olvassam el.
Köszönöm.
Kérdező: azért jó látni, hogy nem ment el mégsem az eszed. :D
Legalább láttad, nem vagy egyedül, sokan értenek egyet azokkal az elvekkel, amiket te is vallasz, és aminek az ellenkezőjét tetted fel kérdésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!