Lehetne rosszabb is?
Honnan sikerült leakasztanod ezt a mocskos Liberális kamu dumát??
Ebben az országban nagyon keven élnek jól, a legtöbb ember éppen hogy csak tengeti valahogy az életét, hála annak hogy éhbérért dolgoztatnak minket a multik és hasznaot meg kiviszik ebből az országból!!
Lusták az emberek? A nyugdíjjasok 40 évet ledolgoztak most meg kapnak 50000 ft nyugdíjjat na abból gyere ki minden hónapban de mocskos liberális patkány!
Szivesen látnálak hozzánk megnézhetnéd milyen jól élünk mi is, aztán meg kimehetnénk sétálni a cigánytelepre hátha megkéselnek minket, ha meg lány vagy akkor téged meg is erőszakolnának!
Igen a Jobbikra szavaztam mert ide radikális válltozás kell, de ha az segítene a cigány kérdés megoldásában akkor a tíz körmömmel kaparnám ki Hitlert a sírjából!!
Nem vagyok szélsőséges csak 23 évesen semmi kilátásom sincs, van egy 16 milliót érő házunk amit 1 millióért sem lehet eladni mert az utcánk tele van cigányokkal, van egy 8 milliót érő telkünk ami egy fillért sem ér mert az összes szomszéd cigány, szóval én kezdhetem újra, mindent újra felépíteni valahol máshol, a szüleim hiába gürcöltek hogy majd nekem legyen mivel indulnom az életbe!
Igen ebebn az országban minden a legnagyobb redben megy!
Bocs, de megkérdezhetem, hány éves vagy?
Meg ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem, hol laksz (albérlet, örökölt ház, szülőknél, stb, ) és cirka mennyit keresel egy hónapban?
Csak úgy kíváncsiságból....
Az a fura, hogy a közgazdászok ezt úgy látják, hogy Magyarországon nem kalkulálják bele a lakhatás költségeit a bérekbe. Ez az oka annak, hogy hitelt vesznek fel az emberek, hogy nem tudnak megélni, és egyre rosszabbul élünk.
Nekem pont ez a gondom: fejlődő ország vagyunk.
A gazdaságilag igen elmaradott és kiszolgáltatott, főképp a volt gyarmati és félgyarmati országok összefoglaló elnevezése. Elmaradottságuk és gazd. függőségük az imperializmus gyarmati rendszerének öröksége, aminek következtében többségük, pol. függetlensége kivívása ellenére, sok szállal kapcsolódik a tőkés világrendhez. (Neokolonizmus.) A fejlődő országok közül egyre több folytatja a pozitív semlegesség politikáját, fejleszti kapcsolatait a szoc. országokkal (pl. India, Algéria, Szíria).
Itt, Európa szívében vagyunk fejlődő ország, nem vagyunk részei a fejlett, nyugati, jóléti államoknak. Te meg azt akarod, hogy örüljünk neki...???
egyre több és több a munka?
gyere már ide és adj borsodban melót fateromnak aki 55 éves és 40 évett dolgozott már
Előző folytatása
Ha olyan baromi jó a helyzet akkor:
- Miért vannak olyan társadalmi szakadékok, hogy ez egyik gyerek mindent megkap a szüleitől, és életében nem kell dolgoznia, míg a másik, még ha szorgalmas és tehetséges is, 10-20 évet kell arra áldoznia az életéből, hogy épphogy egy átlagos szintre hozza magát?
- Miért van az, hogy a köztudottan bűnöző, priuszos gengszterek szabadládon kocsikáznak a mercikkel?
- Miért engednek bevándorlókat itt dolgozni, miközben a magyaroknak sincs munka?
- Mi szükség van olyan multikra, akik valójában semmilyen terméket nem állítanak elő, mégis éhbérért dolgoztatják a magyar embert, a nagy pénzt meg kiviszik az országból?
- Miért van az, hogy olyan közizlést sértő műsorokat lehet sugározni a mai napig, amit nem csak az új, de még a régi médiatörvény sem engedhetett volna meg, főleg úgy hogy pszichológia szakvélemények szerint a műsor célja az agresszió és a társadalmi feszültségek fokozása?
És ez csak néhány kérdés a sok közül.
Kedves kérdező!
Minden áldott nap keresem a munkát,de semi.Van egy szakmám ahol nőként szarba se vesznek.
Vállalnék Én takarítást is de arra se kellek mert van tapasztaltabb!
Sehova se jutok csak mindig minuszba még mindig rokonon élősködök mert nincs mit tenni.
Van munkahely cska büdös a munka?Muti már megyek Én km-et is csak lenne már!
Elcseszett egy facc gondolkodásod van.
20/N
Tipikus Fideszes duma,amit azok vágnak le,akik most jól jártak az egykulcsos adóval! Eddig is jól éltek,ezután még jobban, De fogalmuk sincs az ország többségének életéről,csak osztják az észt.
08 éves férfi vagyok,két diplomával. Pesten az egyikkel sikerült magy vállalkozónál munkát találnom. Nem multinál,hanem magyarnál! Fizetett havi 90.000.- nettót,napi 10 órai munkáért. Ebből 60-at elvitt a rezsi, a többiből kellett volna megélnem. Hazajöttem az Alföldre a nyugdíjas szüleim nyakára. Protekcióval sikerült a kórházban segédápolónak elmennem. Most kapok havi 80.000.- nettót,és a szüleimmel élek. Így a rezsi közös,kaját pedig szintén közösen (de inkább a szüleim) álljuk. Arra gondolni sem merek,hogy családot alapítsak.
Én még így is jobb helyzetben vagyok,mint akinek gyerekei is vannak.
Hagyd ott a kényelmes életedet,és próbáld ki néhány hónapig,hogyan él az emberek többsége. Azután nyomd a demagóg szövegedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!