Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Garda egyenruhat...

Magyar Garda egyenruhat vasarolnek. Hol, hogyan lehetne beszerezni?

Figyelt kérdés
Lehet nem jo a temakor valasztas,de talan itt tobb sikerrel jarok.
2011. febr. 15. 14:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Meg szerencse,hogy a valaszok hasznosak;D Na jo,azt hiszem magam kell osszeallitsam.Nem lesz konnyu.
2011. febr. 15. 18:08
 12/20 anonim ***** válasza:
max a ruha viselését lehet betiltani és a szervezetet (mind2 elég erősen alkotmány-, szabadság- és demokrácia-ellenes). a gyülekezéshez való jogot soha.
2011. febr. 15. 19:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

nos:

1: gárda ruhát ha vásárolsz az azért bénaság, mert olyan gyenge mintha vennél mondjuk katonai öltözéket váll lapokkal meg minden és azzal parádéznál.

állj be a gárdába és adnak ruhát gondolom. oszt lesz.

Pedró:

látom kicsit feszült vagy, nyugi:)

a gárda öltözéke be van tiltva, ez tény, itt viszont nem haragszol meg remélem, hogy egy magas labdát kell lecsapnom, miszerint te sem értesz egyet a dolgok betiltásával, így ezzel sem kellene.

én ezt nagyon ellenzem, egy ruhadarabot amiben semmi tiltott jelkép nincs miért betiltani.

maga a gárda pedig, érthető sajnos. haverom is épp ebben a percben mesélte, h nagyanyja mellől valamelyik házban agyonvertek egy figurát. nah vajon kik?

és ez egyre szarabb lesz.

2011. febr. 15. 19:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Nyugi emberek,nem kell haboruzni.Nem Mo-on elunk.Olyan iskolaba jar a fiam (7 eves) ahol 25-30 orszagbol jottek a gyerekek..Buszke vagyok a Gardara es szeretnem ha azon a napon ahol minden gyerek sajat nemzetet kepviseli Garda egyenruhat viselne.Mi a problema?Mar latom ez egy hulye kerdes volt.Gondolhattam volna,hogy vita lez belole meg azt is hogy Garda egyenruhat nem osztogatnak minden uzletben.Bocsi,kifiguralom magamnak.De ha esetleg van valakinek elado megvaarolnam a sapkat meg a mellenyt:D
2011. febr. 15. 20:13
 15/20 anonim ***** válasza:
a népi ruha jobb, mint a gárdista(nemzeti-ség szempontjából). határon túl meg amúgy sem csukhatnak le érte.
2011. febr. 15. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
talán akkor nem kellett volna a kérdésedben kiírni, hogy külföldi vagy? Ha azt mondom, hogy a józsefvárosi piacon kapsz, akkor azzal nem lennél előrébb.
2011. febr. 15. 20:35
 17/20 A kérdező kommentje:

De ha azt irnad,hogy a piacon lehet kapni akkor odakuldom anyam aztan elpostazza...

Nehez,nagyon buszke lenni arra,hogy magyar vagy es kozben ilyen elmekarosultakkal megbirkozni.Abszolut tisztelet a kivetelnek.Valoszini a nepviselet lesz a megoldas,legfeljebb megprobaloma mintat ravarratni.Koszi a valaszokat.Mindenkit felpontoztam!

2011. febr. 15. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Kamumail:

Azt baromira nem kérdezte senki, hogy a betiltással egyetértek-e. Amit leírtam, az viszont igaz.

Pedro

2011. febr. 15. 21:03
 19/20 anonim ***** válasza:
az igaz volt valóban.
2011. febr. 17. 08:42
 20/20 bumbi02 ***** válasza:
és külföldön biztos ezzel kéne kifejezni a magyarságot? mert szerintem abszolut nem ez a legjobb mód rá.
2011. febr. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!