Magyar Garda egyenruhat vasarolnek. Hol, hogyan lehetne beszerezni?
Sehol. A gárda is, meg az egyenruha is be van tiltva.
(Nem ezzel kell kimutatni, hogy te milyen f@sza gyerek vagy...)
Pedro
Pedro....Ki a fasza gyerek?:D
Mindegy ha nem tudsz a kerdesre valaszolni akkor miert kell valaszolni?Tudod nagyon csunya mikor egy h.l.ye okoskodik.Mellesleg a fiamnak szerettem volna a ruhat nemzetkozi napokra.
Ja. Az meg még csúnyább, ha valaki a saját fiát nyílt törvényszegésre buzdítja... És ELNÉZÉST hogy erre felmertem hívni igen nagybecsű figyelmedet.
Pedro
captain_pissedoff:
Elé sem kell odaírni.
Mellesleg elnézést kértem. (NEM TŐLED!)
Ha nem érdekel, ne válaszolj rá. Jogodban áll.
Pedro
"Pedro: Talán nem kéne kifejteni a véleményedet úgy, hogy senkit nem érdekel. Főleg akkor nem, hogyha hülyeség. Ja és esetleg nem kéne odaírni a nicknevedet a szöveg után, ugyanis ez egy fórum, nem levelet írsz"
Mi abban a hülyeség amit Pedro írt? A gárda mellényestül mindenestül be van tiltva. Olyan alapon hogy sokan ezt nem veszik figyelembe, olyan alapon én is lophatnék a boltból csokit mert én meg azt nem veszem figyelembe hogy azt nem lehet.
Pedro jól irta be van tiltva és kész. Innentől fölösleges a kérdés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!