Végigolvastam az új médiatörvényt. Nem találtam benne semmi kivetnivalót, aki kritizálja, melyik paragrafust találja kivetni valónak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 08:56
41/43 anonim válasza:
Oké, neked van igazad, csak akkor hagyják a p-csába ezt a "nemzeti együttműködés" szöveget. Mondják ki, hogy az van, amit ők akarnak, más meg kussoljon.
42/43 anonim válasza:
10:41 - Akkor lincselés lenne, ha ezt így kimondanák, inkább becsomagolják szépen, és csak az lát át a szitán, aki nem lusta gondolkodni.
43/43 anonim válasza:
Nekem csak annyi a véleményem, hogy a kérdező, olyan mint egy BÁNYA LÓ! A világosban sem lát, mert már a sötétben megvakult! / Aki ismeri a betűket, nem biztos, hogy érti is amit olvas! Nem hiszem, hogy az ilyen ember, megfelelő vitapartner lehet!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!