Végigolvastam az új médiatörvényt. Nem találtam benne semmi kivetnivalót, aki kritizálja, melyik paragrafust találja kivetni valónak?
A külföldi pampogókat bírtam, még meg sem jelent a fordítása a törvénynek, de már falra másztak :D
Amúgy most őszintén, kinek változott az élete ettől a törvénytől bármit is? Mert nekem semmit, az biztos.
"Csak olyan híreket közölhet a média,kommentás nélkül,amit a Fideszes MTI közöl velük."
Ezt mégis honnan veszed? Szó sincs ilyesmiről xD
Bárki elolvashatja...
Ha jól értelmezem, BÁRKINEK elidegeníthetetlen joga, hogy híreket terjeszthessen... BÁRKINEK, azaz nem csak a kormánynak.
Aki ezt a jogot korlátozza, az egyértelműen az ENSZ által lefektetett Emberi Jogokat korlátozza.
Márpedig mi tagjai vagyunk az ENSZ-nek. És aláírtuk, hogy tiszteletben tartjuk az emberi jogokat.
Pedro
A médiatörvényben nincs olyan változtatás, ami megszabná, hogy milyen híreket és ki közölhetne. Ismétlem, nincs ilyen pont.
Továbbra is bármely TV, újság bármilyen hírt leközölhet.
Szalai Annamária nyilatkozta,hogy az állami TV-ek CSAK azt közölhetik le,amit az MTI közöl.
Nehéz lenne visszakeresni a neten több hónapos nyilatkozatukat!
A Törvény szövegében nincs benne szószerint,de a lehetőség adva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!