Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végigolvastam az új médiatörvé...

Végigolvastam az új médiatörvényt. Nem találtam benne semmi kivetnivalót, aki kritizálja, melyik paragrafust találja kivetni valónak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 08:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
37%

A külföldi pampogókat bírtam, még meg sem jelent a fordítása a törvénynek, de már falra másztak :D

Amúgy most őszintén, kinek változott az élete ettől a törvénytől bármit is? Mert nekem semmit, az biztos.

2011. febr. 12. 10:10
 22/43 anonim ***** válasza:
65%
Mitől van az a téveszme,hogy a "külföldi pampogók"-nak nincs stábja a fordításhoz?Minek várták volna meg azt a fordítást amiből hiányzott a törvény komprommitáló része?
2011. febr. 12. 10:14
 23/43 anonim ***** válasza:
Hol lehet elolvasni elejétől végéig az egészet? Már annyira érdekel, hogy mi az, amit ennyire szid mindenki... Köszi
2011. febr. 12. 10:15
 24/43 A kérdező kommentje:

"Csak olyan híreket közölhet a média,kommentás nélkül,amit a Fideszes MTI közöl velük."

Ezt mégis honnan veszed? Szó sincs ilyesmiről xD

2011. febr. 12. 10:16
 25/43 A kérdező kommentje:
Itt lehet elolvasni a teljes médiatörvényt: [link]
2011. febr. 12. 10:17
 26/43 anonim ***** válasza:
25%
Arról sincs szó, hogy naponta magyarokat gyilkolnak a cigányok.
 27/43 anonim ***** válasza:
55%

Bárki elolvashatja...

[link]

Ha jól értelmezem, BÁRKINEK elidegeníthetetlen joga, hogy híreket terjeszthessen... BÁRKINEK, azaz nem csak a kormánynak.

Aki ezt a jogot korlátozza, az egyértelműen az ENSZ által lefektetett Emberi Jogokat korlátozza.

Márpedig mi tagjai vagyunk az ENSZ-nek. És aláírtuk, hogy tiszteletben tartjuk az emberi jogokat.

Pedro

28/43 A kérdező kommentje:

A médiatörvényben nincs olyan változtatás, ami megszabná, hogy milyen híreket és ki közölhetne. Ismétlem, nincs ilyen pont.

Továbbra is bármely TV, újság bármilyen hírt leközölhet.

2011. febr. 12. 10:18
 29/43 anonim ***** válasza:
73%

Szalai Annamária nyilatkozta,hogy az állami TV-ek CSAK azt közölhetik le,amit az MTI közöl.

Nehéz lenne visszakeresni a neten több hónapos nyilatkozatukat!

A Törvény szövegében nincs benne szószerint,de a lehetőség adva van.

2011. febr. 12. 10:32
 30/43 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Ez alapján ugyanis remekül el lehet hallgattatni a nekik nem tetsző hangokat.

2011. febr. 12. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!