. A szülők kapjanak minden 18 évesnél fiatalabb gyermekük után egy-egy plusz szavazati jogot?
"...erre a legnagyobb lehetőség nem az mszp ideje alatt volt."
- Nem is mondtam semmi ilyet. :-) Eszem ágában sem volt.
"...de ez nem a Fidesz hibája."
- Ezt sem állítottam. Ez gond volt (folyamatosan) a rendszerváltás óta (és persze most is az).
"Amúgy meg a kétharmad egyenlő a törvénnyel..."
- Na látod, ez már baj. OK, JOGSZERŰ, ezt nem is vitatom. De tudod, nem kellene KONSZENZUS nélkül törvényeket hozni (senkinek sem, úgyhogy felhívom a figyelmet, hogy ezzel most NEM a Fideszt akarom támadni). Az egyoldalúan alkotott törvényeket ugyanis a másik oldal (választási győzelem esetén) majd igyekszik visszavonni, megszüntetni, esetleg ugyanolyan egyoldalú módon. Ennek pedig az az eredménye, hogy az országban NINCS STABILITÁS, nincs egy olyan gazdasági környezet, amely a folyamatos fejlődést biztosíthatná. 4 évenként hektikusan változnak a támogatandó ágazatok, a szociális rendszer, a munkaügyi- és a gazdasági szabályzók, és így bizony az emberek bizalma folyamatosan csökken.
Pedig (és ezt már sokszor, sok helyen leírtam) ennek az országnak most elsősorban stabilitásra, és összefogásra lenne szüksége. Sajnos nem tudom megmondani, hogy ezt hogyan lehetne elérni. Nem értek hozzá. Csak azt látom, hogy pont úgy, mint az előző kormány, ez sem azzal foglalkozik, hogy mi lenne jó az egész országnak. Most is csak az a fontos, hogy a hatalmat megtartsák, hogy jó erősen odaragasszák a s.ggüket a bársonyszékhez.
És hogy közben az ország szép lassan szanaszét rohad? Kit érdekel???
De ez nekem NEM TETSZIK!!!
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!