Akiknek három 4 évnél fiatalabb gyermekük van, hogyan fértek el pl egy autóban?
Figyelt kérdés
3 gyerekülés elfér hátul, és ha igen, akkor milyen autóban? Köszi a válaszokat!2010. máj. 27. 07:31
1/4 anonim válasza:
szia
Nekünk úgy van megoldva, hogy a 4 éves a vezetőülés mögött, a 2 éves középen van hátul bekötve. A pici (2 hónapos) az anyósülésen van a hordozóban bekötve. Én hátul ülök a lányokkal, mert ha a picit hátrakötöm, akkor nem látom.
Opel Agila kocsink van. ebben van hátul középen is 3 pontos biztonsági öv, így simán lehetett rögzíteni a 2 évesnek való gyerekülést :-D
Nővéremék Opel Astrájában sajnos ez nem megoldható, így ott a két gyerekülés közé kell a 3. felnőttnek bemásznia.
2/4 anonim válasza:
Csak megjegyzem, hogy nem csak a 4 év alattiakat érinti a probléma, sőt, gondolom a nagyobakat még nehezebb elhelyezni, mint a kicsiket.
Nekünk Toyota Corolla Verso van, hátul 3 gyereküléssel. Hát a két újat keresni és bepróbálni kellett, hogy pórul ne járjunk...
3/4 anonim válasza:
Ez a kérdés már bennem is felmerült, nekünk ugyan egyelőre két ülés van hátul, szerettem volna odaülni a gyerekek mellé, de egyszerűen nincs normálisan hely. Pedig Toyota Priusunk van, viszonylag nagy hátul. Gondolkodunk harmadik babában is belátható időn belül, így mi is nézegettük már, milyen autó kellene, amiben elférünk. Egy ismerősünk (3 gyerekes) most vett Wolksvagent, nem tudom, mi a típusa, két sor hátsó ülése van. Ez eddig a legjobb, amit láttam.
4/4 anonim válasza:
FORD GALAXY 7 személyes,nekünk két gyerekünk van az egyik 4 éves a másik 8 hónapos, de nagyon jó nagy hely van benne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!