. A szülők kapjanak minden 18 évesnél fiatalabb gyermekük után egy-egy plusz szavazati jogot?
2011. febr. 11. 19:56
1/23 anonim válasza:
Itt csemegézhetsz a témával kapcsolatos hozzászólásokból!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__154..
2/23 Dick Esmen válasza:
Jó.De a gyerekek döntsék el hogy mire szavaz a szülő.
3/23 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a figyelmet akarják valamiről elterelni.Ennél már csak az lenne érdekesebb, ha a Fidesz szavazók bónuszként duplán szavazhatnának.
4/23 anonim válasza:
5/23 anonim válasza:
Jaj, én annyira szeretném, ha a sorsomat a nyolcgyerekes putris cigánycsaládok egyengetnék...
6/23 anonim válasza:
Bocs, a fenti linket elszúrtam, ez a jó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__1..
Pedro
7/23 anonim válasza:
Attól hogyha így is lenne nem lennének túlsúlyban a Fidesz szavazói, hiába akarjátok így beállítani. A szülő kapná a jogot, és aki eddig a Fideszre voksolt, most többet adna nekik, akik mszp- re ők meg azoknak és így tovább. Kérdés persze hogy kinek hány gyereke van. Nekem 3 így mindjárt 4 voks. Mondjuk belegondolva így bármi lehet. Ha valakinek van 10 akkor....
8/23 anonim válasza:
Akkor a cigányok eldöntenék a választást. Ez itt a nagy veszély.
9/23 anonim válasza:
Azzal azért nem árt, ha mindenki tisztában van, hogy ilyen intézkedést senki nem tervez.
Felröppentettek egy hírt, és most mindenki véres szájjal szídja a fideszt megint, pedig az ég világon senki nem akarja ezt bevezetni.
10/23 anonim válasza:
Ja... Ha jól olvasom a hírt: "Szájer József úgy fogalmazott, nagyon büszke lenne arra, ha Magyarország lenne az első, amely megvalósítaná a választójog ilyen mértékű kiterjesztését,..."
Mit is mondtál? "az ég világon senki nem akarja ezt bevezetni." Valóban, te ezt így értelmezed???
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!