Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » . A szülők kapjanak minden 18...

. A szülők kapjanak minden 18 évesnél fiatalabb gyermekük után egy-egy plusz szavazati jogot?

Figyelt kérdés

Már itt tartanak? ....félelmükben?

vagy csak előrelátóak? [link]

...Szerintetek?

2011. febr. 11. 19:56
1 2 3
 11/23 jamesbond ***** válasza:
Mindkét szülő kap egy plusz szavazati jogot? Akkor egy gyerek kettőt ér? Vagy harcolják meg családon belül kinek számít? Ez egy baromság!
2011. febr. 12. 10:12
 12/23 anonim ***** válasza:

Egyetértek vele. Hiszen, egy hat-nyolc gyerekes munkanélküli esetleg segédmunkásként dolgozó nyolc általánost végzett ember többet ér, mint egy értelmiségi, egyemet végzett egy vagy két gyerekkel rendelkező ember.

Hát nem?

2011. febr. 12. 11:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Kedves Pedro barátom! Te is tudod, hogy ez csak szőrszálhasogatás. Ameddig csak beszélgetnek róla és egy ellenzéki újságíró ezt a "beszélgetést" hír formájában leközli, addig minden értelmes ember tudja, hogy nem kell komolyan venni!
2011. febr. 12. 14:11
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Igen, tudom. A médiatörvényt sem kellett komolyan venni, amíg nem volt. A mostani új alkotmányt sem kell, hiszen még nincs. És a halált sem, mert az még messze van.

Még szerencse, hogy nem rajtad múlik az ország sorsa. Ilyen hozzáállással az első télen éhen halnánk.

Pedro

2011. febr. 12. 14:44
 15/23 anonim ***** válasza:

A te hozzáállásoddal meg már az ország fele eledett volna az utcai harcokban. De bármennyire is fáj akár neked, akár másnak, a tény az, hogy csak fossátok a szót egy olyan hír hallatán, ami nem is hír.

Ha majd a parlament komolyabban kezd foglalkozni a kérdéssel, akkor majd vitatkozhatunk. Addig felesleges szítani a tüzet. Te ász!!

2011. febr. 12. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:

23:23:

Nem, nem a fele. Csak a hozzád hasonlók.

És valamivel nem csak akkor kell foglalkozni, amikor már késő. Apukád ezt nem tanította meg neked?

Te (tök)filkó!

Pedro

2011. febr. 12. 23:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa hogy minden felröppent hír azonnal úgy kerül ki az ellenzék szájából mintha már meg is történt volna. Persze, a bukott párt mindent elkövet hogy besározza a Fideszt, semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza, és sokan be is dőlnek nekik, feledve a 8 éves csodálatos kormányzásukat, amikor majdnem tönkre vágták a cégemet is, amit magam alkottam, és lett volna sok munkanélküli. De volt bennem kitartás és annyi tőkém, hogy ez mégsem következett be, és most már nem is fog a sokak által szidott szja törvény végett sem. Bocs Pedro, de amíg nem kerül valami napirendre a tisztelt házban, az addig nem is létezik.
2011. febr. 13. 00:29
 18/23 anonim ***** válasza:

"amíg nem kerül valami napirendre a tisztelt házban, az addig nem is létezik."

- Tudod mostanában volt néhány példa arra, hogy napirenden kívül, önálló képviselői indítványként beadva, 10 perc alatt alkottak törvényt. (Így nem kell mindazzal bajlódni, amivel egy szabályosan benyújtott törvénymódosításhoz kellene.) Ezek NEM kerültek napirendre, MÉGIS törvény lett belőlük - ennyit arról a tisztelt házról, ahol most 2/3-os többséggel BÁRMIT meg lehet tenni.

Lehet, hogy te behunyod a szemed, de én nem szeretnék vakon élni.

"feledve a 8 éves csodálatos kormányzásukat"

- Nem feledi senki. Nézz körül: az értelmesebbje nem kívánja vissza őket.

"...amikor majdnem tönkre vágták a cégemet is..."

- Na mostmár legalább tudom, honnan fúj a szél. A személyes sértettség bizony nagy úr! :-D

"...ez mégsem következett be, és most már nem is fog a sokak által szidott szja törvény végett sem."

- OK, tudomásul veszem, hogy például te az adótörvénnyel jól jártál. És így már meg is értem, hogy miért vagy oda annyira a Fideszért. Ugye neked sem 200 ezer alatti a jövedelmed?

"...a bukott párt mindent elkövet hogy besározza a Fideszt, semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza, és sokan be is dőlnek nekik..."

- Kell ezt még sározni? Mondd, emlékszel még, mit mondtak a 16%-os adókulcs bevezetése előtt? azt, hogy "mindenki jól fog járni". És ugye hallod azt is, amit most mondanak, hogy "azt nem mondtuk, hogy ezzel mindenki jól jár". Szerinted melyik mondatuk a hazugság??? Vagy mit is mondtak a választások előtt a nyugdíjpénztárakról? Véletlenül nem ezt?

[link]

És te még mindig hiszel nekik?

Nagyon nehezen oszlik a narancs köd...

Pedro

2011. febr. 13. 01:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Valóban nem tartozom az alacsony keresetűek közé, ezt elismerem. Csak tudod az én dolgozóim sem keresnek 200 ezer alatt, és ez nagy különbség. Pont az ilyen hozzáállású emberekre lenne szűksége az országnak, mint én is, aki emberi módon kezeli a dolgozókat, és nem kizsákmányolja őket. Mondhatsz bármit, erre a legnagyobb lehetőség nem az mszp ideje alatt volt. Van sok vállalkozó akiknek az adócsalás a legfőbb szempont, meg a dolgozók kisemmizése, de ez nem a Fidesz hibája. Amúgy meg a kétharmad egyenlő a törvénnyel, de most mennem kell, majd folytatjuk ha még akarod. Szia Pedro.
2011. febr. 13. 11:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Én nem értek vele egyet!
2011. febr. 13. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!