Kezd ébredni a munkásréteg?
"És ez hol van leírva?"
Ez anyád hátán. Majd nézd meg este.
" Meg már rég nem lakok anyámnál"
Ejjj, de szépen bírol fogalmazni! Nem kéne még egy kicsit isibe járnod?
"Legyél nyugodt ebből a helyzetből bárki kihozná az országot. Két pártot kell csak elfelejteni: FIDESZ, MSZP."
Akkor miért nem teszik? Miért nem mondják el a FIDESZnek hogy ezt meg ezt kellene csinálni, és akkor nem lennénk trutyiban. Megtehetnék, sőt ha sajtótájékoztatón mondják, akkor a dicsőség is az övég, mindegy ki szavazza meg nem? Miért van az, hogy minden párt ugyanazt mondja, "mi bezzeg" de ha megkérdeznéd mik azok akkor csak reformokat emlegetnének, nem azt hogy "na gyerekek, odamegyünk, és seggberúgjuk XY-t( nem a "bűnösöket" meg azokat "akk méltók rá" hanem név szerint) és ez sajnos pénzbe fog kerülni. De nyugi, visszaadjuk nektek a vagyonukból, nem zsebretesszük, és erről papírt is írunk."
"Talán kezd végre leesni az embereknek, hogy csak a gazdagoknak tesz jót a Fidesz?"
Butaság, nagyon kevesen vannak, akik az új adórendszerrel kicsit rosszabbul jártak. Megértem az ő dühüket, szerencsésebben is meg lehetett volna oldani az szja átalakítást, hogy valóban senkinek se legyen kevesebb a borítékjában. De az idézett megállapítás ettől függetlenül még hamis, a gyerekesek mind jobban jártak, a minimálbért emelték, a közszférában pedig mindenki kapott bérkompenzációt, akinek kevesebb lett volna a bére január 1-től.
"Nagy bunkó vagy. Nehéz elviselni ha valaki nem él rosszul, igaz? Te nagyon rosszul élhetsz valószínűleg"
Te szerencsétlen, én jól élek, csak én nem szedek fogalmazásgátlót! Az a szomorú, hogy ennyi intelligenciával (szerinted) jól élsz, miközben nálad jóval tanultabb emberek nyomorognak (bár lehet hogy azért, mert nem lopnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!