Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kezd ébredni a munkásréteg?

Kezd ébredni a munkásréteg?

Figyelt kérdés
Mostanában jöttek meg az első fizetések. Anyám munkahelyén szinte mindenki nagy Fidesz-éltető volt. Most, hogy megkapták a fizetésüket, lehervadt a mosoly a pofájukról, idegeskednek... Talán kezd végre leesni az embereknek, hogy csak a gazdagoknak tesz jót a Fidesz? Vagy én nem értem, Magyarország ilyen gazdag ország lenne?:)
2011. febr. 11. 16:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

A munkásréteg dolgozna,ha lenne hol. Vagy ha a most jól járó okosok tisztessége munkáltatók lennének.

Élj te is havi 80-10.000.- ből,akkor nem szólod meg a "munkásokat" Nélkülük te sem lennél gazdag.

A Fidesz pedig nem fog semmit javítani az országon. Lehet,hogy te is szegény leszel néhány év múlva! Van rá elég nagy esély!

2011. febr. 11. 16:58
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"A proletárok sosem voltak Fidesz-szavazók."

Marhaságot ne írkálj már. Én annyi nincstelen földönfutó önkormányzati közmunkást ismerek aki nem csak, hogy szavazó, de még kampányolt is nekik, hogy ha mind bedobálnád a Marianna árokba ott lenne a világ legmagasabb hegye.

2011. febr. 11. 16:59
 13/29 anonim ***** válasza:
42%

77

Aha. A kétharmadot a madar hordták össze.

2011. febr. 11. 16:59
 14/29 A kérdező kommentje:
Így van: akkor szerinted kik szavaztak a Fideszre ha nem a munkások? Ennyi gazdag ember van? 2,5 millió?:)
2011. febr. 11. 17:02
 15/29 anonim ***** válasza:
64%
Madarak, értelemszerűen.
2011. febr. 11. 17:03
 16/29 anonim ***** válasza:
22%
Hát tekintve hogy az országon még az sem segítene, ha találnánk egy akkora aranytelért, ami az egész Alföldet átéri, nem tudom mit várunk eggyáltalán. Szarból nem lehet várat építeni, nem tudom akármelyik pártnak honnan lenne több pénze annál, mint ami a fidesznek most van. Ha ők kerülnének fel, akkor sem tehetnének kb. semmit, mindenhol válság van.
2011. febr. 11. 17:03
 17/29 A kérdező kommentje:
igen, válság van, de akkor miért nem a gazdagokat szorítják meg jobban, és próbálnak egy kicsit a szegényebbeken segíteni? nem ez lenne a normális?
2011. febr. 11. 17:05
 18/29 anonim ***** válasza:
55%
Hát a polgárok szavaztak rájuk!
2011. febr. 11. 17:05
 19/29 anonim ***** válasza:
12%
"Sikeres ember nem kommentelget a gyékán, ez alapszabály. :)" És ez hol van leírva?
2011. febr. 11. 17:07
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"Hát tekintve hogy az országon még az sem segítene, ha találnánk egy akkora aranytelért, ami az egész Alföldet átéri, nem tudom mit várunk eggyáltalán. Szarból nem lehet várat építeni, nem tudom akármelyik pártnak honnan lenne több pénze annál, mint ami a fidesznek most van. Ha ők kerülnének fel, akkor sem tehetnének kb. semmit, mindenhol válság van."

Legyél nyugodt ebből a helyzetből bárki kihozná az országot. Két pártot kell csak elfelejteni: FIDESZ, MSZP.

2011. febr. 11. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!