Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kezd ébredni a munkásréteg?

Kezd ébredni a munkásréteg?

Figyelt kérdés
Mostanában jöttek meg az első fizetések. Anyám munkahelyén szinte mindenki nagy Fidesz-éltető volt. Most, hogy megkapták a fizetésüket, lehervadt a mosoly a pofájukról, idegeskednek... Talán kezd végre leesni az embereknek, hogy csak a gazdagoknak tesz jót a Fidesz? Vagy én nem értem, Magyarország ilyen gazdag ország lenne?:)
2011. febr. 11. 16:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
75%
Én meg nem értelek fiacskám azt hitted a Fideszel hogy szádba repül a sültgalamb spórolás van nem tudtad?
2011. febr. 11. 16:27
 2/29 anonim ***** válasza:
66%
Kezd. Orbánt úgy fogják kivágni, hogy a lába nem éri az anyafődet!
2011. febr. 11. 16:38
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Sikeres ember nem kommentelget a gyékán, ez alapszabály. :)

Mikor ébred a munkásréteg? Soha. Amíg kb megvannak, hagyják őket élni, addig nem lesz semmi változás, mert nincs érdekükben felborítani ezt az egészet. Örülnek a kevésnek, így félnek, hogy még azt is elveszíthetik.

Egyébként én is megkaptam a fizetésem, de nem fittyedt le a számról a mosoly, mert összesen 0,18%-al csökkent a fizetésem, ami nem olyan komoly, pedig előtte sem kerestem 5 számjegynél többet nettóban.

2011. febr. 11. 16:38
 4/29 anonim ***** válasza:

"Azt kétlem. De maradj meg ebben a hitben."

Semmi nem is ad okot a kételkedésre. Miért ne maradnék?

2011. febr. 11. 16:39
 5/29 anonim ***** válasza:
46%

"Sikeres ember nem kommentelget a gyékán, ez alapszabály. :) "

Tanult pedig nem kérkedik, mert tudja hogy ő nem gazdag. Azért jött le rögtön infó erre vonatkozólag is a kommentelőről.

2011. febr. 11. 16:41
 6/29 anonim ***** válasza:
43%
Én azt élvezem borzasztóan, hogy az eddigi ténytagadók - akik mindent elintéztek azzal, hogy " majd a fidesz megoldja - most csodálkoznak, mert ugye, nagyon hülyén jönne ki, ha a számokkal vitatkoznának.
2011. febr. 11. 16:43
 7/29 anonim ***** válasza:
41%
Én meg továbbra is bizalmat szavazok nekik ahogy az mszp 8 év alatt tönkrevágta az országot 8 év alatt a fidesz meg rendbe hozhatja.
2011. febr. 11. 16:48
 8/29 anonim ***** válasza:
51%

"Én meg továbbra is bizalmat szavazok nekik ahogy az mszp 8 év alatt tönkrevágta az országot 8 év alatt a fidesz meg rendbe hozhatja."

Nem védem az MSZPt mert ők sem különbek egy centivel sem, de a fidesznek sikerült az néhány hónap alatt elérni amit ők 8év alatt, tehát csak a pusztítási hatékonyságuk nagyobb. Ám ha ezt felszorzod 8évre akkor az is kijön mennyivel kártékonyabbak.

2011. febr. 11. 16:53
 9/29 anonim ***** válasza:
38%
A proletárok sosem voltak Fidesz-szavazók.
2011. febr. 11. 16:56
 10/29 anonim ***** válasza:
32%
Őszintén szólva én mindenkit aki élete során egyszer a fideszre szavazott a közügyektől örökre eltiltanék. Hisz ezzel bizonyságát adta mekkora gazdasági analfabéta.
2011. febr. 11. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!