Kezd ébredni a munkásréteg?
Sikeres ember nem kommentelget a gyékán, ez alapszabály. :)
Mikor ébred a munkásréteg? Soha. Amíg kb megvannak, hagyják őket élni, addig nem lesz semmi változás, mert nincs érdekükben felborítani ezt az egészet. Örülnek a kevésnek, így félnek, hogy még azt is elveszíthetik.
Egyébként én is megkaptam a fizetésem, de nem fittyedt le a számról a mosoly, mert összesen 0,18%-al csökkent a fizetésem, ami nem olyan komoly, pedig előtte sem kerestem 5 számjegynél többet nettóban.
"Azt kétlem. De maradj meg ebben a hitben."
Semmi nem is ad okot a kételkedésre. Miért ne maradnék?
"Sikeres ember nem kommentelget a gyékán, ez alapszabály. :) "
Tanult pedig nem kérkedik, mert tudja hogy ő nem gazdag. Azért jött le rögtön infó erre vonatkozólag is a kommentelőről.
"Én meg továbbra is bizalmat szavazok nekik ahogy az mszp 8 év alatt tönkrevágta az országot 8 év alatt a fidesz meg rendbe hozhatja."
Nem védem az MSZPt mert ők sem különbek egy centivel sem, de a fidesznek sikerült az néhány hónap alatt elérni amit ők 8év alatt, tehát csak a pusztítási hatékonyságuk nagyobb. Ám ha ezt felszorzod 8évre akkor az is kijön mennyivel kártékonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!