Feltudok ébredni az álmomból. Ti is?
Figyelt kérdés
Minden éjjel álmodok, és ha valami rossz vagy hülye álmom van akkor fel tudok kelni, de nem mindig sikerül. Hogy lehetséges ez? :)2011. aug. 29. 22:23
1/12 anonim válasza:
ugy hogy néha továb akarod álmodni vagy nem vagy képes csak kinyitni a szemed mer még lust avagy reggel arra is.
2/12 Démiennek szolics válasza:
Csak gyakorlás kérdése, és bármikor fel tudsz majd kelni. :)
Van olyan, aki amikor úgy gondolja, felkel, leírja mit álmodott, aztán visszafekszik.
3/12 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen, amikor azt álmodtam, hogy TKÉ-m volt, megijedtem, és egy "vissza akarok jutni" gondolattal felkeltem.
4/12 anonim válasza:
Igen ha rosszat álmodok, tudatosítom magamnak h fel akarok kelni és sose gyakoroltam. Amióta eszemet tudom mindig fel tudtam magamat ébreszteni.
5/12 A kérdező kommentje:
Érdekes :) én csak mostanában jöttem rá hogy ez megy nekem...
2011. aug. 30. 15:00
6/12 Solarian válasza:
Ja minden reggel sikerül nekem. Durva mi?
7/12 anonim válasza:
jaaaj de ügyes vagy :) Az agyadnak van egy védekező mechanizmusa, ami felkelt rémálom esetén
8/12 anonim válasza:
én egyszer tapsifülessel ámodtam és feltudtam kelni az éjszaka közepén
9/12 anonim válasza:
Gondolom gyakorlás kérdése. Nekem ma volt egy ilyen élményem meditálás közben, ugyanis bele aludtam. Álmomban valami tesztet töltöttem ki és elkezdtem gondolkodni, hol vagyok és mit csinálok. Ekkor jöttem rá, hogy ez egy álom és visszatértem a meditációba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!