Szerelmes lettem valakibe az álmomból, mit csináljak?
Az álmom a következő:
Egy ismeretlen, nálam pár évvel idősebb fiúval töltöttem az egész napom. Még soha nem találkoztunk, de mégis csókolóztunk, felvett a karjaiba.. Mit jelenthet, mit tudok csinálni? Nagyon sokat gondolok rá, az arcára viszont nem emlékszem.
Nem ebbe a fiúba vagy szerelmes, hanem a szerelembe magába, és találtál hozzá egy alanyt.
Még ha képzeletbeli is.
Ha lesz egy valóságos srác, akkor el fogod felejteni.
én a volt barátomat megálmodtam :D
azt álmodtam,hogy vele alszok. és álmomba hallottam a nevét meg az arca is ismerős volt..de nem ismertem személyesen..rákerestem még akkor myvipen.
belezúgtam egyből..végre volt kihez társítani az arcot,vagy én nem is tudom :D...utána összejöttünk,de már csak múlt :)
Jajj ne is mond! Én is belezúgtam egy tündéri pofába tegnap álmomban. Együtt eszegettük a pilótakekszet és utána leöblítettük a kedvenc házi bodzaszörpömmel. Egyből bele szerettem a kis Jonatánba aki most töltötte be a 18-at.
Nem bííííírom ki nélküle, sokat gondolok rá!
74/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!