Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy felvételre jelentkező...

Egy felvételre jelentkező fiatalt, lány vagy férfi, elküldheti -e az illető hivatal azzal az indokkal, hogy pircinje, ill. tetoválása van? Mondván dordozhatja a hepatitis C-t, vagy egyebet?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 14:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

"ez igaz, csak nem lehet olyan indokkal elküldeni jelentkezőt jogszerűen, ahogy a kérdezővel tették ;)"

Dehogynem, én mind megrendelőt, mind pedig munkára jelentkezőt küldtem már el azzal az indokkal, hogy cigány.

2011. febr. 11. 15:23
 12/25 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad hátrányosan emiatt, vállald magad az ékszerekkel és tetkókkal 1üt.

Engem suliból is kiakar záratni a tanár mert nembír rámnézni, mondtam neki 1évet még bírjon ki és ne küldjön el emiatt.

De vhol van benne lényeg ha nem engednek olyanhelyre ahol fertőzés veszély van, én se mennék.

2011. febr. 11. 15:27
 13/25 anonim válasza:
68%
vagy mondjuk ki tudna komolyan venni egy pirszinges tanárt? vagy egy tetkós hivatalnokot..
2011. febr. 11. 15:41
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Azért te sem gondolod komolyan, hogy egy hivatalba, vagy akár irodai munkára ahol emberekkel kell találkozni felvesznek valakit akinek ruhában is láthatóan piercingje vagy tetoválása van?

a hepatitis mondjuk egy marhaság, de az hogy rontaná a cég imidzsét teljesen normális indok.

A legtöbb helyen azt is előírják hogyan lehet öltözködni.

2011. febr. 11. 15:42
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

"Dehogynem, én mind megrendelőt, mind pedig munkára jelentkezőt küldtem már el azzal az indokkal, hogy cigány."

attól hogy te ezt tetted még nem jogszerű

2011. febr. 11. 15:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen elküldheti, vannak bizonyos munkakörök, ahol kifejezetten tiltott az ilyesmi!

Amúgy meg nem hiszem, hogy csak a piercingeddel vagy tetoválásoddal van baj, hanem azzal is, hogy alig tudsz magyarul...

Bár a Hepatitis azért baromság!

2011. febr. 11. 16:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Mindenki azt alkalmaz akit akar. Ha nem tetszik valaki, akkor úgyis találhat fogást rajta.
2011. febr. 11. 16:36
 18/25 anonim ***** válasza:

"attól hogy te ezt tetted még nem jogszerű"

Nem az a kérdés jogszerű -e, hanem hogy elküldheti e.

2011. febr. 11. 16:43
 19/25 anonim ***** válasza:

"vagy mondjuk ki tudna komolyan venni egy pirszinges tanárt? vagy egy tetkós hivatalnokot.."

Én. Egy pírszingtől senkinek sem kevesebb sem az intelligencia hányadosa, sem a szerzett tudása.

2011. febr. 11. 16:45
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

"Azért te sem gondolod komolyan, hogy egy hivatalba, vagy akár irodai munkára ahol emberekkel kell találkozni felvesznek valakit akinek ruhában is láthatóan piercingje vagy tetoválása van? "

Takarodj már hazafelé! Tudod nálunk a polgármesteri hivatalban hány orrpiercinges ügyintéző van? Cigányt viszont még csak telket venni sem engednek a faluban!!!

2011. febr. 11. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!