Horthy neo-luddita volt?
Figyelt kérdés
Az intézkedéseivel lényegében vissza akarta pörgetni az időt a 19. századba. Amikor Nyugaton már a modern társadalom kezdete bontakozott kifele, nálunk még mindig "királyok és nemesek" világát akart létrehozni erős keresztény diktatúrával.2011. febr. 9. 20:20
1/20 anonim válasza:
Ilyen értelmetlen, tudatlan kérdést is rég láttam errefelé...
Válaszom: NEM!!!
És arra mit szólsz, h sok helyen még ma is van mondjuk király? 19. században élnek most is?
2/20 anonim válasza:
Képzeld, a foci vébét két olyan ország játszotta, ahol királyság van.
3/20 anonim válasza:
Nem, te viszont nagyon hülye vagy!
4/20 A kérdező kommentje:
"két olyan ország játszotta, ahol királyság van."
Nem mindegy, hogy a király egy szinonima-e a köztársasági elnökre, vagy egy teljhatalmú diktátor!
2011. febr. 9. 20:33
5/20 anonim válasza:
Nem azért, de te nagyon nem vagy képbe. Horthy idejében király nélküli királyság volt, semmiféle király nem volt itt.
6/20 A kérdező kommentje:
"Horthy idejében király nélküli királyság volt, semmiféle király nem volt itt."
Horthy volt Magyarország Diktátora
2011. febr. 9. 20:36
7/20 anonim válasza:
Én vagyok a te egyedüli urad és parancsolód!
8/20 anonim válasza:
Te meg a GYK (egyik) hülyéje vagy!
Biztos az vagy, mert én mondtam! :D
9/20 anonim válasza:
Horthy annyira volt diktátor amennyire én mackósajt. Kormányzó volt, és volt rendes Parlament. Ne keverd a szezont a fazonnal.
10/20 anonim válasza:
Olvass egy kis társadalomtörténetet, és akkor majd nem fogod hülye kérdésekkel égetni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!