Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán meddig szívatja még a...

Orbán meddig szívatja még a magyar népet?

Figyelt kérdés

A jót eddig csak a jól kereső emberekkel tette! 16% adó!!!Jövőre elakarja venni az adójóváírást ami mínusz 12100ft az átlagkereső emberek zsebéből!!Ha ezt meg lépi gondolom megint lesznek tüntetések a Kossuth téren!! ( csak a név fog változni a skandált szövegben)

Mindenhol megszorít kivéve a saját pénztálcáján nem spórol!!! ( vajon kinek lett jó a 16% adó?)

NEKTEK MI A VÉLEMÉNYETEKET!!!

Mi jön még?

Lesz még további Orbán csomag szerintetek?

Szívatnak minket tovább?

2011. febr. 5. 22:11
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

ÉN EGY FILLÉRT SE KAPTAM!!!!!!!!

103000Ft a bruttóm és 2000 ft lett a nettóm mínusza!!!!!

Abban egyet értek hogy mindenki a maga sorsának kovácsa...

De majd egy év múlva ha elvégzem az egyetemet és eltudok helyezkedni gépészmérnökként akkor azt mondom velem jót tett az egységes adó miatt! De ha nem lesz meló húzok el ebből az országból!

De a kis pénzű embert akkor is szívatják!!!!

2011. febr. 6. 20:00
 42/46 anonim ***** válasza:
Képzeld, ha nem kaptam volna fizuemelést, én is buknék a mostani adózáson. Mégsem azon nyavalygok, hogy milyen köcsög valaki, hanem kiharcoltam a fizuemelést. Nem az államtól várom a segítséget, hanem teszek magamért...
2011. febr. 6. 20:11
 43/46 A kérdező kommentje:

Ha olyan cégnél akkor megteheted!!4

De az én munkahelyemen ilyet akarnék azt mondanák ott az ajtó van a helyedre száz másik jelentkező!!!

2011. febr. 6. 20:22
 44/46 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Te visszasírod a szocializmust ?

Tudod akkor az általad felvetett dolgok természetesek voltak.

Nem kellett adót fizetni. Sok minden ingyen volt.

Olcsó volt az élelmiszer.

A dolgozó elvtárs lakást kapott az államtól.

Ha az elvtársnak sok gyereke volt, magasabb fizetésemelést kapott ( pedig a gyerekcsinálás nem volt a munkaköri leírásába )

Igaz, hogy ehhez pofa be alapállás is társult. Nem volt szólásszabadság. Egy féle parizer volt. Banán meg hol volt hol nem.

Most végre szabadon elmondhatod ami a szíved nyomja.

Éljen a demokrácia.

2011. febr. 6. 22:24
 45/46 anonim ***** válasza:

Pedro:

Pedig jah a legjobb elengedni a füled mellett. Én folyamatosan próbálok leállni ezekkel beszélni, de ahogy mondod, ugyanazt ismétlik mint a droidok. El se olvassák rendesen amit írok.

Én már nem is merem felhozni nekik, hogy "érveljenek" mert agyvérzést kapnak a szótól:)

2011. febr. 6. 22:47
 46/46 anonim ***** válasza:
Olyanoknak kár is érvelni, akik folyamatosan deazorbánoznak.
2011. febr. 7. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!