Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik területre van a legnagy...

Melyik területre van a legnagyobb esély szerinted a magyar revízió ügyében?

Figyelt kérdés

Ezt a "előbb tegyünk itt rendet" szöveget most hagyjuk légyszives nem ez a kérdés köszi.

konkrétan csak a többségében magyar lakta területekre gondolok nem pedig a "mindent vissza" elv értelmében

-Kárpátalja (itt a ruszinokat is belevéve)

-Felvidék

-Erdély (székelyföld)

-Délvidék (vajdaság)

2011. febr. 3. 20:31
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim válasza:
12%
Magyarország tud egyesülni ma egy országgal?
2014. febr. 15. 21:27
 52/56 mustafa33 ***** válasza:
53%

8-as, hová haza?

Mert nekem az őseim magyarok voltak és már 1234-ben bizonyítottan itt voltak itthon (és bizonyára előtte is), ahol én lakom, a mai Magyarország határától északra. Akkor hová mehetek haza?

Igen, vannak akiknek van hová, a 6 ezeréves hazájukba, de nekem onnan nem voltak őseim.

2014. márc. 10. 02:04
 53/56 anonim ***** válasza:
64%
Rengeteg libsi válasz van ahogy nézem.. amíg ezek a tudatlanok lerománozzák, leszlovákozzák, leszerbezik a határon túli magyarokat, nem várhatunk sokat sajnos. Az oktatásnak kellene megváltoznia elsőnek.
2015. márc. 1. 12:05
 54/56 anonim ***** válasza:
48%

A Rákosi-Kádár-rendszer vetése érett be mára.

Ők a hazafiasságot, nemzeti érzelmet, vallásosságot, erkölcsöt tartották a legnagyobb fenyegetést a kommunizmusra nézve.

Rákosi előtt így kezdődött a tanítás, minden reggel:

Hiszek egy Istenben, Hiszek egy hazában

Hiszek egy isteni örök igazságban

Hiszek Magyarország feltámadásában!

Amen

Az akkori korosztály és a későbbiek között zongorázni lehet a különbséget.

Minden a nevelésen múlik.

2015. márc. 1. 12:20
 55/56 anonim ***** válasza:
59%
Jelenleg ukrajna. Habár ebben a témában a magyar politikum szokás szerint puhap˙o˙cs, de ezt meg is értem. Nagy diplomáciai bravúr kellene hozzá hogy még a jelenlegi helyzetben is revíziót érjenek el rövidtávon, de nem biztos hogy lehetetlen.
2015. márc. 5. 19:33
 56/56 anonim válasza:
47%

Véleményem szerint a következő képen történhetne meg ilyesmi:

1.Valójában egy adott területen többségben van a Magyarság. Tehát tele kellene szülni a kárpát medencét. Ez az ALAP. Egyelőre igenerősen csökken a népesség. Még az is nehéz, hogy egyáltalán megmaradjon a Magyar...

2. Magyarország gazdaságilag tényező lenne.

Ehhez komoly oktatásra, tudás alapú társadalomra van szükség.

Nem tudom melyiket nehezebb kivitelezni. DE lehetséges. Csak nem egy felé húz a társadalom. Ezek után talán lehetne beszélni mondjuk autonómiáról. Erővel biztos nem érnénk el semmit. Nem tudom melyiket nehezebb kivitelezni. DE lehetséges. Csak nem egy felé húz a társadalom.

2023. jan. 30. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!