Melyik területre van a legnagyobb esély szerinted a magyar revízió ügyében?
Ezt a "előbb tegyünk itt rendet" szöveget most hagyjuk légyszives nem ez a kérdés köszi.
konkrétan csak a többségében magyar lakta területekre gondolok nem pedig a "mindent vissza" elv értelmében
-Kárpátalja (itt a ruszinokat is belevéve)
-Felvidék
-Erdély (székelyföld)
-Délvidék (vajdaság)
8-as, hová haza?
Mert nekem az őseim magyarok voltak és már 1234-ben bizonyítottan itt voltak itthon (és bizonyára előtte is), ahol én lakom, a mai Magyarország határától északra. Akkor hová mehetek haza?
Igen, vannak akiknek van hová, a 6 ezeréves hazájukba, de nekem onnan nem voltak őseim.
A Rákosi-Kádár-rendszer vetése érett be mára.
Ők a hazafiasságot, nemzeti érzelmet, vallásosságot, erkölcsöt tartották a legnagyobb fenyegetést a kommunizmusra nézve.
Rákosi előtt így kezdődött a tanítás, minden reggel:
Hiszek egy Istenben, Hiszek egy hazában
Hiszek egy isteni örök igazságban
Hiszek Magyarország feltámadásában!
Amen
Az akkori korosztály és a későbbiek között zongorázni lehet a különbséget.
Minden a nevelésen múlik.
Véleményem szerint a következő képen történhetne meg ilyesmi:
1.Valójában egy adott területen többségben van a Magyarság. Tehát tele kellene szülni a kárpát medencét. Ez az ALAP. Egyelőre igenerősen csökken a népesség. Még az is nehéz, hogy egyáltalán megmaradjon a Magyar...
2. Magyarország gazdaságilag tényező lenne.
Ehhez komoly oktatásra, tudás alapú társadalomra van szükség.
Nem tudom melyiket nehezebb kivitelezni. DE lehetséges. Csak nem egy felé húz a társadalom. Ezek után talán lehetne beszélni mondjuk autonómiáról. Erővel biztos nem érnénk el semmit. Nem tudom melyiket nehezebb kivitelezni. DE lehetséges. Csak nem egy felé húz a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!