Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik területre van a legnagy...

Melyik területre van a legnagyobb esély szerinted a magyar revízió ügyében?

Figyelt kérdés

Ezt a "előbb tegyünk itt rendet" szöveget most hagyjuk légyszives nem ez a kérdés köszi.

konkrétan csak a többségében magyar lakta területekre gondolok nem pedig a "mindent vissza" elv értelmében

-Kárpátalja (itt a ruszinokat is belevéve)

-Felvidék

-Erdély (székelyföld)

-Délvidék (vajdaság)

2011. febr. 3. 20:31
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
41%

Egyikre sem, ugyanis az első VH-ban vesztesként kerültünk ki (mint ahogy a másodikban is rossz helyre álltunk), és bármennyire is igazságtalan volt Trianon, eltelt 92 év azóta.

Ezt a döntést akkor lehetett volna megtámadni, 1920-ban vagy utána, ma már ennek nincsen létjogosultsága.

Amelyik politikai erő mégis ezt szorgalmazza, az valószínűleg szívesen venné, ha Románia, Szerbia, Szlovákia és Ukrajna egyszerre üzenne hadüzenetet Magyarországnak, aztán maradna az országból kb. egy megye, középen valahol.

E területeken melyeket említettél, inkább az autonómia kiharcolása lenne fontos, amennyiben az ott élők erre igényt tartanak, s a mostani anyaországuk engedélyezi.

2012. dec. 7. 17:36
 42/56 anonim ***** válasza:
20%

Elolvastam egy halom választ.

Senki sem említette a kulcsot és az igazi megoldást: KISZÜLÉS. Azaz gyorsabb ütemben szaporodni mint a többiek.

Mivel most nem ez a tendencia, ezért nincs lehetőség arra, amit kérdezel. SAJNOS.

2012. dec. 7. 22:01
 43/56 anonim ***** válasza:
66%

Akkor valószínűleg nem olvastál figyelmesen.

Lapozz egyet vissza és a 39-es kommentet olvasd el.

Minden trianonos-revíziós topicba csak ennyit írok.

Annyi gyereket kell szülni, hogy előbb-utóbb többségbe kerüljünk.

Erre jön a lepontozás és a válasz: nehonymán egy barom mondja meg hogy akkor vagyok magyar ha szülök, nehogymán nehogymán akkor nem vagyok magyar ha küffődre megyeeek nehogymáán...

Hát igen, áldozatot hozni senki sem akar, csak hulljon az ölünkbe minden.

2012. dec. 7. 23:45
 44/56 anonim ***** válasza:
54%

De nagy hülyeség. kiszülés.. persze jó lenne ha magyar családok többségbe lennének de aki csak eddig lát szerintem az nincs tisztában semmivel

Csakis mai rendszerben gondolkodás megy.

Mi történt a csángókkal (és amúgy nézhetnénk mi történt magyarokkal)?

Nem a szüléstől függ és nem is a rendszertől.

Aki annyit fog fel az egész történelemből hogy "rossz helyre álltunk" az szerintem rosszindulatú vagy fogyatékos. már elnézést. naiv lehet bárki, de rosszindulatra nincs mentség.

43: Minek szüljenek romániában is ha úgyis mind románnnak vallja magát? De nem ez a lényeg. Mert a szülés tényleg jó lenne de nem ebben az állapotban. Ez egy mély kérdés. és amúgy van megoldás de az itt hozzászólók csak baromságokon lovagolnak és szidnak másokat.

2012. dec. 8. 05:24
 45/56 anonim ***** válasza:
11%

Szted akkor mi?

Nem értem, mi a baj a kiszüléssel, nem magyaráztad el.

Minek, ha románnak vallja magát? A kiszülés arra a családokra vonatkozik, akik magyaroknak vallják magukat.

Egyébként egy sor példa bizonyítja, hogy akkor van esély a hosszú távú elcsatolásra, ha az etnikailag is alá van támasztva.

Azért egyre távolibb a revízió gondolata, mert egyre kisebb a magyarság aránya. Nézz utána!!!

2012. dec. 8. 12:52
 46/56 anonim ***** válasza:
58%

kedves bubumanyi és 44-es kommentelő!

egyikőtök azt írja, hogy miért nem ír senki a születésekről, 44-es pedig azt írja, hogy semmi értelme mert úgyis román lesz.

Én nem tudom, hogy ez egyszerű lustaság a részetekről vagy szövegértési nehézségekkel küzdötök, de pont amit hiányoltok, az van a 39-es kommentemben gyengébbek kedvéért pontokba szedve.

Ezt most direkt csináljátok a bosszantásomra?

2012. dec. 8. 18:19
 47/56 anonim ***** válasza:
0%

Mennyire tartozik az előző hozzászólásod a kérdéshez? Mert nem igazán értem.

Ja, szedjél sok magnebéhatot, jót tesz az idegeknek.:)

2012. dec. 9. 16:48
 48/56 anonim válasza:
61%

Kérlek szánjatok negyed órát az életetekből erre a válaszra.

A videót a válasz teljes elolvasása után nézzétek meg. A videó után a válasz legalján lévő honlapot böngészhetitek.

[link]

Na szóval tehát azt állítjátok, hogy kb. 1000 éves a magyar nemzet, vagy a mostani ország. TÉVES.

A magyar történelmet átírták az 1800-1900 as években ugyanis akkor már tudták. Csak akkor győzhetsz le egy nemzetet, ha elveszed a múltját. Ha nincs múltja egy nemzetnek, nincs jelenje és jövője.

Ezért átírták, az igazi magyar történelemtől nagyban eltérő dolgokat írtak bele.

Mi már több tíz, több százezer éves nemzet vagyunk. Mi vagyunk a legősibb nép. A világon mi mindenhol ott voltunk és megmutattuk az akkori nemzeteknek a "tudást".

Egyiptomban a piramis kutatásokon magyar rózsamotívumokat találtak. A magyar néptörténet, népzenék, népmesék a legbővebbek a legszebbek és a titkolt tartalmuk is lenyűgöző. Ilyen egy népnek sincs. Velünk vándoroltak réges régen és vettek tőlünk át dolgokat.

A magyar nyelv a legősibbek egyike, a legszebbek közé tartozik. PÁRATLAN.

Ne higgyétek el azt a maszlagot amit mostanság tanítanak. Teljesen el akarnak söpörni minket. Nem kérek mást csak gondolkozzatok. Ne higgyetek el mindent, a sok badarságot.

A kérdésre válaszolva:

"A magyar név megint szép lesz,

Méltó régi nagy híréhez;

Mit rákentek a századok,

Lemossuk a gyalázatot!"

Ébredjetek!

Röviden most csak ennyit. Ha elolvastátok nézzétek meg a videót. Fent van a link. Utána a weboldalt böngészhetitek.

[link]

2013. máj. 7. 16:01
 49/56 anonim válasza:
64%
Szerintem az egyetlen lehetséges(kis eséllyel) és logikus revízió az a Bécsi döntések alapján nekünk ítélt területek. Stratégiai szempontból eléggé értelmetlen,de ha revízióról beszélünk,akkor ez az egyetlen lehetséges esett.De többségben van a "nem lehetséges" eset.Ha megkapnánk akkor sem sokáig.ÉS milyen áron?
2014. jan. 25. 20:06
 50/56 anonim ***** válasza:
48%
Továbbra is azt mondom, főleg az ukrajnai eseményeket figyelve, hogy az egyetlen reális lehetőség ma Kárpátalja visszavétele lenne, esetleg az oroszokkal együttműködve.
2014. jan. 26. 05:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!