Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik területre van a legnagy...

Melyik területre van a legnagyobb esély szerinted a magyar revízió ügyében?

Figyelt kérdés

Ezt a "előbb tegyünk itt rendet" szöveget most hagyjuk légyszives nem ez a kérdés köszi.

konkrétan csak a többségében magyar lakta területekre gondolok nem pedig a "mindent vissza" elv értelmében

-Kárpátalja (itt a ruszinokat is belevéve)

-Felvidék

-Erdély (székelyföld)

-Délvidék (vajdaság)

2011. febr. 3. 20:31
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
38%

Egyik területen sincs semmiféle esély "revízióra", és nem is lenne kívánatos.

Pozsony közelében, az ország északnyugati csücskén elképzelhető a jövőben, hogy 100%-ig szlovák lakosságú terület alakul ki, ez akár le is válhat hosszú távon. Hasonló helyzet előfordulhat az osztrák határon is, ha felerősödik a német származású lakosság német identitása, mert rájönnek, hogy ez anyagi haszonnal járhat. A Sopron környéki német többségű falvakban már ma is van szeparatista mozgalom. További szeparatizmus Magyarországon (bár ez szerintem nem komolyanvehető) a jász szeparatizmus, amely Oroszország felé gravitál.

2011. febr. 3. 22:03
 12/56 BlackSword ***** válasza:
83%
Nincs rá esély, mert a magyar állam lemondott a területi revizióról...
2011. febr. 3. 22:35
 13/56 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem mert annyira vad revizionista vagyok ,de egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért nem lehet a kérdésre válaszolni.

És igazatok van. Minek is akarnék én olyan Magyarországon élni ahol olyanok élnek mint ti ^^.

2011. febr. 3. 23:03
 14/56 anonim ***** válasza:
49%

jaj kérdező az ilyen kérdést nem szabad 1 ilyen bal liberális oldalon feltenni

eddigi válaszolók nagy többsége azt se tudja mi az a revízió vagy trianon

de hogy mi történt akkor azt meg végkép nem tudják

2011. febr. 4. 01:07
 15/56 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kérdező! Tudom,hogy Trianon igazságtalan volt,de revízióra közel 100 év után semmi lehetőség. Főleg,hogy mindkét ország az Unió tagja. Különben is beláthatatlan következményei lehetnének.,mint pl. Koszovóban. Az pedig senkinek nem lenne jó.

Kérhetsz kettős állampolgárságot,átköltözhetsz Magyarországra,de vajon megérné-e?

Előny,hogy akkor magyarok között laknál,de vajon lenne-e munkád,amiből megélj? Nem a Fidesz dumáját kellene hallgatnod,hanem az itt élő emberek többségét. Aki nem tartozik a jómódúak közé,az egyre lejjebb csúszik a nyomorúságba,a kilátástalanságba. Ha van is munkahelye,bármikor munkanélküli lehet!

Nem tudom,hogy ott milyenek a lehetőségeid,de a helyedben meggondolnám,hogy akarnék-e Magyarországon élni?

2011. febr. 4. 07:35
 16/56 anonim ***** válasza:
60%
ez csak a magyar állam töketlenségén múlik. már a módszerváltáskor a világ tudomására kellett volna hozni,hogy újra akarjuk egyesíteni magyarországot.
2011. febr. 4. 08:19
 17/56 anonim ***** válasza:
74%
Egyelőre reális esély nincs. Hosszabb távon bármi elképzelhető.
2011. febr. 4. 08:48
 18/56 anonim ***** válasza:
61%

Itt alapból egyetlen egy nagy probléma van.Amég megvolt a szép NAGY Magyarországunk addig volt összetartás.Amint Trianon szétcincált minket a jelenlegi hazában élők egyből mocskos románoztak,szlovákoztak stb. . .

Kellene tenni ellene valamit?Igen,de pár ezer ember kevés,mert a kutya nem figyel rájuk.De ha egész nagy Magyarország lázadna(ami sajnos nem fog megtörténni)akkor talán lehetne elérni valamit.

A vicc,hogy mára a magyar azt mondja minek nekünk az?Belegondolva amikor megvolt szép Nagy országunk akkor még lehetett élni,volt ipar volt bánya stb.

Haza lehet költözni?Attól hogy más országhoz csatolták az Én részemről ugyan olyan mintha a határainkon bellül maradnék.Mert az a MI országunk!

2011. febr. 4. 09:48
 19/56 anonim ***** válasza:
69%

09:48

"Amég megvolt a szép NAGY Magyarországunk addig volt összetartás."

Nem nagyon tudsz semmit az 1918 előtti magyar belpolitikáról, ugye?

2011. febr. 4. 10:21
 20/56 anonim ***** válasza:
38%
Gyerekek, csak csöndben megjegyzem, hogy akkor Olaszország követelje vissza fél Európát, mert régen az a Római Birodalomhoz tartozott, Németország szintén, mert egy Világháború alatt az övüké volt, Anglia vissza Írországot, Ororszország Ukrajnát és a többi volt Szovjet-tagállamot. Nem kell ide revízió, esélytelen is, baromság is, meg abszurdum is lenne, hogy majd pont mi kapjuk meg azokat a területeket, amiket elcsatoltak tőlünk, a többi ország akitől elcsatoltak az meg rohadjon meg.
2011. febr. 4. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!