Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Morvai Krisztina tényleg...

Bumbi02 kérdése:

Morvai Krisztina tényleg ilyen, vagy ezt csak játsza?

Figyelt kérdés

[link]

Többször szembesítik hogy mik történtek 2006ban - mtv ostrom, büfé kifosztása, égő autók stb - szembesítik Budaházy büneivel, és mindegyik kérdés elől kitér , nem válaszol rájuk. És most már több mint 4 éve csak erről tud beszélni hogy a 2006... Nem unja meg lassan? Nem gondolja hogyha a nép tényleg ennyire felháboritónak találta volna akkor nem pár ezren tüntettek volna Budaházyér?

2011. jan. 31. 20:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:11

Ne nevettesd ki magadat.

2011. jan. 31. 21:58
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A Jobbik az EU tagság ellen van, ezt már többször is hangoztatták. De szerintem ez még nem zárja ki azt, hogy felszólaljon az EU-s üléseken valaki/valami érdekében.

A tüntetéses részedről annyit, hogy gumilövedékkel nem szokás fejmagasságban lőni, mert életveszélyes. Egyébként ha egy tégla vagy akármi eltalál egy rendőrt azért annak nagyságrendekkel kisebb a veszélye, hogy meghal, de ha gumilövedékkel lőnek fejmagasságban, és például a szemét elkapja valakinek... Hát nem hinném hogy látni fog még többé.

2011. jan. 31. 22:54
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
Budaházyról, és a 2006-os ostromról csak annyit, hogy akkoriban én pl. még nem nagyon tájékozódtam, csak a tv-ből, híradókból stb., azt gondoltam, h ezek huligánok, meg bűnözők, akik ostromoltak(mert a tv-ből ez jött le), de azóta rengeteg videót láttam, cikkeket olvastam, és azt mondom, hogy basszus, nekem is ott lett volna a helyem Budaházyval, és a többi hazafival. Azért mennek ki kevesen egy ilyen tüntetésre, mert a média ferdít, sok ember pedig besz*pja, mint én is régen ...
2011. jan. 31. 23:16
 24/32 anonim ***** válasza:

"szembesítik Budaházy büneivel"

miért nincs végre elítélve akkor Budaházy? mert előzetesben van

2011. febr. 1. 01:51
 25/32 anonim ***** válasza:
Gyurcsány lövetett fejmagasságban? Legfeljebb egy rendőr lőhetett, de mi a francnak adná Gyurcsány parancsba, hogy, "fiúk, fejre célozzatok!" Miért? Semmi értelme, ha mások halálát akarta volna, miért nem éles lőszerrel lövetett? Annál nagyobb spíler ő, semmint ilyen hülyeségeket csináljon...
2011. febr. 1. 02:26
 26/32 A kérdező kommentje:

A tüntetéses részedről annyit, hogy gumilövedékkel nem szokás fejmagasságban lőni, mert életveszélyes. Egyébként ha egy tégla vagy akármi eltalál egy rendőrt azért annak nagyságrendekkel kisebb a veszélye, hogy meghal, de ha gumilövedékkel lőnek fejmagasságban, és például a szemét elkapja valakinek... Hát nem hinném hogy látni fog még többé.

értem.. tehát hogyha jössz velem szembe az utcán és pofán doblak egy téglával, akkor az nem számit gyilkossági kisérletnek.. azért mert a Reszkessetek betörökbe nem lett semmi baja a betöröknek attól hogy tégla esett a fejküre, ez a valóságban nem igy van....

és akikre lőttek, azok nem voltak ártatlanok. mi van ha azt mondja egy rendőr hogy jogos önvédelem? mert szerintem simán az volt.

2011. febr. 1. 09:36
 27/32 anonim ***** válasza:
tényleg ilyen
2011. febr. 1. 10:51
 28/32 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, ha a tüntetők normálisan, teljesen nyugodtan, a megfelelő helyeken bejelentve gyülekeznek a Kossuth téren, akkor senki nem lövöldözött volna rájuk gumilövedékeket. Nade ne mondja már nekem senki, hogy fekete csuklyás, arcukat kendővel takaró, utcaköveket dobáló, utcabútorokat szétverő embereket békésen fel lehet oszlatni.
2011. febr. 1. 11:33
 29/32 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 09:36

Igen, csak tudod az egész úgy kezdődött, hogy okt 22-23 éjjelén kiterelték az embereket a Kossuth térről. Már akkor elkezdődött az egész balhé. Egész nap folytak az utcai "harcok", és ezt az utcai harcot tolták bele a Fidesz gyűlésbe.

2011. febr. 1. 15:15
 30/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:33

Te sem láttad azt a videót amin egy huszonéves nőt löktek fel a rohamrendőrök mikor ment el a Kossuth térről meghallgatni Budaházy beszédét.... Hozzáteszem ezután nem vitték be meg semmi, akkor mi értelme volt az agresszivitásuknak?

2011. febr. 1. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!