Morvai Krisztina "eretnek" lett?
Pont annyira "imádom" mint eddig...
Amúgy mi a kérdés?
Én a Jobbikra szavaztam, de már nem támogatom se őket, se másokat, se a pártrendszert. Akkor még nem ismertem igazán a jobbikat, a politikával is csak néha foglalkoztam. Ott kezdtem felfigyelni rá, amikor tilosban parkolt és próbálta kimagyarázni, hogy nem hivatkozott a mentelmi jogára. Hazug kva szerintem. A Jobbik is a nagyok játékszabályai szerint játszik, a jovonk.infon többször is leírják mi a baj a jobbikkal, nekem is ez a bajom velük.
Azt sosem értem, amikor mondják, hogy Csak a Jobbik. De miért? Miért nem a mögötte álló ügyet támogatja, miért a pártot? A pártok tették tönkre az országot, de ők továbbra is pártokban gondolkodnak. A Jobbik arra volt jó, hogy a nemzetinek nevezett réteget is lefedje valaki, mert amíg válaztások vannak, addig nem lesz elszámoltatás.
"Amúgy mi a kérdés?"
Morvai Krisztina "eretnek" lett?
Ezek után még van olyan Jobbikos, aki ennyire imádná őt, mint eddig?
"mert amíg válaztások vannak, addig nem lesz elszámoltatás."
Ha esetleg diktatúra lenne, akkor a diktátorokat ki fogja elszámoltatni?
"Ha valami nem demokrácia, az nem jelenti azt, hogy diktatúra. "
akkor mégis mi?
törzsi társadalom?
ne terelj,hanem indokolj!
"ha neked ebből még mindig az jön le, hogy ő egy eretnek, hazug senki, akkor csak sajnálni tudlak."
Nézd meg alatta a potenciális szavazóbázis kommentjeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!