Noé Krisztina mért nincs börtönben?
Figyelt kérdés
amikor a tűzoltók tüntettek és az egyik tüntető megyujtott egy izraeli zászlót akkor őrizetbe vették és akár két év börtönt is kaphat
Noé hisztina és csapata meg nyugodtan gyalázhatja a turul szobrot?
2011. okt. 5. 20:26
1/9 anonim válasza:
Magyar jelképet gyalázni szabad, zsidókat megbántani nem szabad.
Nem értem mi ezzel a bajod, demokrácia van, ez természetes.
2/9 anonim válasza:
Azért, mert a polkorrekt Európa -beleértve minket is - egy idegen faj érdekeit szolgálja ki a saját érdeke helyett.
3/9 anonim válasza:
noé krisztinának fizettek egy sört meg adtak neki egy cigit az mszpsek aztán bármit megcsinál amit mondanak
4/9 anonim válasza:
Pokorni Zoltán miért nincs börtönben? Ha jól tudom, nem volt engedélye azt a Turult odaépíteni...
5/9 anonim válasza:
Turul szobor gyalázás és izraeli zászlóégetés egyszerre? Az komoly...
6/9 anonim válasza:
Na én tényleg ritkán mondok ilyet, de: az ilyeneket kéne szép csöndben egy vascsővel agyonverni egy sikátorban.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
De nagyon buta nagyon aljas és nagyon csúnya, azért ha nincs is börtönben legalább szereplési mániás figyelemk*rrrva ne lenne!!!!!
9/9 anonim válasza:
Akinek a különben nagytőkések által fenntartott sőőőtveszteségesen működtetett népsava hiteles forrás, az olyan is. Bu-ta, mint aki bedől a ballib banda handfabandázásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!