Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Morvai Krisztina tényleg...

Bumbi02 kérdése:

Morvai Krisztina tényleg ilyen, vagy ezt csak játsza?

Figyelt kérdés

[link]

Többször szembesítik hogy mik történtek 2006ban - mtv ostrom, büfé kifosztása, égő autók stb - szembesítik Budaházy büneivel, és mindegyik kérdés elől kitér , nem válaszol rájuk. És most már több mint 4 éve csak erről tud beszélni hogy a 2006... Nem unja meg lassan? Nem gondolja hogyha a nép tényleg ennyire felháboritónak találta volna akkor nem pár ezren tüntettek volna Budaházyér?

2011. jan. 31. 20:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
32%
Budaházy egy terrorista, az ilyeneknek a börtönben a helye.
2011. jan. 31. 20:40
 12/32 Dick Esmen ***** válasza:
61%

És most már több mint 4 éve csak erről tud beszélni hogy a 2006... Nem unja meg lassan?

Nem,de én már k×××××a unom!

2011. jan. 31. 20:41
 13/32 anonim ***** válasza:
62%
"TV-székház felgyújtása,a belváros szétverése" felgyújtása???? Hát nemtudom. Van olyan felvétel ahol az autókhoz még a tűzoltókat is odaengedik a tüntetők. És télleg nem tudnak felmutatni Budaházy ellen semmit. Draskovics is rendesen besült a kreálmányukkal...
2011. jan. 31. 20:48
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Élőben lehet vele normálisan is beszélgetni!!! Viszont tényleg komolyan gondolja ,amit mond!
 15/32 Roger Smith ***** válasza:
36%
Sajnos ilyen! ezért is érdemelné meg hogy tarkón csapják egy szívlapáttal!
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

Aszongya a büdös parasztya:

Gyurcsány, hogy gumilövedékkel lövetett az nem minősül emberölési kísérletnek.

Nem -e??? Az itten a gáz Gézukájim, hogy Gyurcsány -és ezt több tanú elmondta, a fejsérülések bizonyíccsák és senki nem is cáfolta- fejmagasságban lövetett. Márpedig ha emberélet kioltására alkalmas eszközt emberélet kioltására alkalmas módon használ a paraszt vagy erre az alárendeltjének parancsot ád, az emberölési kísérlet.

De mivel mi kicseszett jószívű embörök vagyunk tekincsünk mostan el ettűl Gézukájim. Akkor viszont mivel is vádojjuk Gyurcsány fírget?? No mivel? Elmondom én néktek:

Többrendbeli, több személy sérelmére elkövetett súlyos testisértésre való főlbújtással Gézukájim. Nos akkor ettűl ő mos ártatlanabb?

2011. jan. 31. 20:54
 17/32 anonim ***** válasza:
67%
De úgy látom te sem bírod megunni a témát bumbi.
2011. jan. 31. 21:00
 18/32 anonim ***** válasza:
64%
Budaházy ellen nulla azaz nulla darab bizonyítékot sikerült felmutatni másfél év alatt. Mégis még mindig előzetesben ül.
2011. jan. 31. 21:03
 19/32 anonim ***** válasza:
58%

"Diktatúrában nem lehet leírni azt, hogy nincs sajtószabadság."

Ez a diktatúra törvénykönyv 1.§ -a?

2011. jan. 31. 21:11
 20/32 A kérdező kommentje:

Márpedig ha emberélet kioltására alkalmas eszközt emberélet kioltására alkalmas módon használ a paraszt vagy erre az alárendeltjének parancsot ád, az emberölési kísérlet.

például utca kő, tégla és hasonlóak? mert iyenek is repkedtek ott a rendőrök felé.

akkro mondd meg hogy szerinted egy ilyen tüntetést hogy lehet leszerelni máshogy? Kérem hagyják el a területet? nézd meg a külföldi tüntetéseket hogyan rendezik le. minimum így. én nem randalíroztam én nem kaptam gumilövedéket, aki randlirozott az kapott. ennyi.

de igazából morvai tele van ellentmondásokkal. egyszer a Jobbikkal a nyakában szidják az EU-t, meg hogy miér kell mindig az EUhoz igazodni, majd felhozza hogy az Eu többi országában nem lenne olyan hogy valakit ilyen sokáig örizetbe tartsanak.. akkor most érdekli öket az EU többi országa, vagy seM? nem más mint a többi politikus , csak sokan ugy probálják beállitani mintha nem egy átlag politikus lenne.

2011. jan. 31. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!