Emberek nincs elegetek a pártokból? Ha lenne rá mód változtatnátok?
18 éves vagyok, és ahogy elnézem országunk a csőd szélén van. Most hiába kerültek a Fideszesek hatalomra nem lesz jobb és jövőre megint a sok okos ember visszamegy az Mszp hez vagy a jobbikhoz. Mikor veszik észre az emberek az egyik párt sem jó? Mikor lesz az embereknek bátorságuk kiállni magukért? Meddig lehet tűrni hogy családok kerülnek ki az utcára? Meddig lehet még kibírni a megaláztatást, és a lopásokat? Én ha ott lehetnék megváltoztatnám a dolgokat. Gondoljunk csak bele hányan fulladnak bele a hitelekbe mert a gazdagok még többet akarnak? Gyerekek nem kapnak kenyeret ők meg dobálják ki a "lazacot" a kukába. Olyan pártot kéne alapítani ami az emberekért küzd a családokért, és nem azért küzd hogy taposson még több embert össze... Ha az emberek végre összefognának jobb lenne az ország helyzete, és ha összefognánk segíthetni tudnánk egymásnak. Gondoljunk csak bele 10 000 000 millióan vagyunk és ha mindenki csak 5 forintot fizet be egy az már 50 000 000 millió forint és ez nem egy embernek segítene. Ha a politikusok a fizetésük felét odaadnák az árvízkárosultaknak vagy bármibe már rengeteg ember élete let volna könnyebb... De itt mindenki csak tapossa a másikat, és a kormány nem gondol bele semmibe. Mi lesz ha a fiatalok kivonulnak külföldre ami már most jelentős létszám. Ha elmegyünk ki lesz az új nemzedék aki fizesse az adót. Munkanélküliség hegyei vannak az országba, a sok segély helyet munkahelyeket kéne alakítani. Nem értem a kormánynak miben lesz jó ha tönkremegy a lakosság? Ha nem lesznek emberek nem lesz adó és ők is mehetnek kukázni.. Bár amennyi pénzt kinyernek most kicsi az esély.
Felteszem a kérdést nem lenne egy más pártot alapítani, mert amik vannak egyik sem jó! És én hiszem ha összefognánk jobb lehetne Magyarország, bár lehet nem sokan gondolják úgy ahogy én de ki tudja.
16:38
A rendszer, amit leírtam, soha nem működött sehol. Legalábbis tudomásom szerint.
Leszarom, hogy mi van a leggazdagabb országokban. Az nem jelenti, hogy máshol is működőképes az a rendszer. Akár gazdasági, akár politikai legyen. És szemmel látható hogy itt nálunk a pártrendszer nem működőképes. Ha nagyon jóindulatú vagyok akkor sem hatékony.
20:49
"Az nem jelenti, hogy máshol is működőképes az a rendszer."
Persze, nem jelenti. Csak valószínűsíti :)))
"És szemmel látható hogy itt nálunk a pártrendszer nem működőképes."
Ez egy vélemény, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!