Kiket tartotok értelmes, szakmailag elismerhető politikusnak az egyes pártokból?
Figyelt kérdés
Ha lehet mindegyik mostani parlamenti pártból írjatok példát2011. febr. 14. 22:30
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, mivel nem vagyok politológus. De el tudnék képzelni egy oylan kerekaszal-beszélgetést, ahol összeül egy tucat politológus és valóban szakmai alapokra helyezve megvitatják a kérdést, érvekkel alátámasztva.
2/12 anonim válasza:
Egyik pártban sincs ilyen ember!
3/12 A kérdező kommentje:
Na ilyet én is, de én itt most a ti véleményeteikre lennék kíváncsi.
2011. febr. 14. 22:35
4/12 A kérdező kommentje:
"Egyik pártban sincs ilyen ember!"
Én szoktam hirdetni, hogy teljesen új pártok kellenek, de azt azért nem mondanám ,hogy mindenki hülye lenne a parlamentből (pártállástól függetlenül).
2011. febr. 14. 22:38
5/12 anonim válasza:
Jobbik: Kamumail Fidesz: jómagam Mszp: Sverdans
7/12 anonim válasza:
Kösz, ez nem ugrott be hirtelen.
8/12 anonim válasza:
Érelmes nincs. A Jobbik kivételével. Mivel Ők dolgoznának is, ha hagynák őket. És nem sikkasztanak össze-vissza ugyebár. A Jobbik biztos nem olvas az üléseken újságot, mint egyesek, és nem alszik. Hanem éberen figyel, és tudja mit kell tenni. Egyedül csak Ők képesek helyrehozni az országot.
9/12 anonim válasza:
A mai politikusok többsége nem szakember, csak politikus, máshoz nem értenek, csak a politikához... Szóval mondjuk, hogy szakmailag egyiket se tartom hitelesnek, mert nincs mihez hitelesnek lenniük a politikán kívül, csak ezt ismerik alaposan...
10/12 Dick Esmen válasza:
Fidesz:Dr. Stumpf István(talán)
Mszp:Bajnai Gordon(de ő nem párttag)
Jobbik:Pősze Lajos(őt meg kizárták)
Lmp:Talán Jávor Benedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!