Hogyan lehetne a cigány kisebbséget munkára bírni?
Figyelt kérdés
Lassan már többség.2009. febr. 5. 20:14
1/25 anonim válasza:
Mondjuk elsőként munkahelyeket kellene teremteni az országban, ahol alkalmazzák őket.
2/25 A kérdező kommentje:
És biztos vagy benne,hogy dolgoznának? Még ha lenne is elegendő munkahely.
2009. febr. 5. 20:25
3/25 anonim válasza:
Szerintem amíg jobban támogatja őket az állam mint a magyarokat,és könnyebb bűnözésből és segélyekből megélni,nem hiszem... Tisztelet a kivételnek!
4/25 anonim válasza:
Lehetetlen munkára bírni őket. A vérükben van a lustaság, a minimum 6 gyerek legyártásának terve, és a magas fokú tudatlanság. Ezek eredményezik túlszaporodásukat. És az ösztöneik, miszerint beadja 2 család a gyerekeit egy árvaházba és kiveszik egymás gyerekét, kapnak ezért és még sok-sok mindenért támogatást, és voila, máris 6x annyit keresnek, mint egy magyar.
5/25 anonim válasza:
Én ismerek olyanokat, akik tisztességesen dolgoznak, anyukám tanítja a gyereküket, normális család, dolgos szülők. Persze, nem mind ilyen, de van, aki ilyen, és ez a fontos. És hidd el, hogy nem cigányok között is rengeteg a léhűtő, én olyanokat is ismerek.
6/25 anonim válasza:
Nem kell segélyeket adni, ha meg bűnt követnek el, azt kegyetlenül megbüntetni. Ennyi.
7/25 anonim válasza:
Sehogy!!!
Meg ahogy előttem írták.
8/25 anonim válasza:
Komolyan véve a kérdéset: Sehogy. Egyébként munkatábor.
9/25 anonim válasza:
Aki nem általánosított, az le lett pontozva, GRATULÁLOK!
Remélem, titeket is skatulyáznak.
10/25 anonim válasza:
Utolsó válaszolónál a pont.
Lenézni akkor van jogod bárkire, ha felsegíted.
Az itt fröcsögők ezt sosem próbálták, ugye? Tegye meg az állam, a mindenható- ami a mostanában amúgy sincs a helyzet magaslatán...
Addig nem is lesz munkája egynek sem, amíg tíz dologtalan cigány miatt is szívatod általánosítva azt, aki dolgozni akar.
A dologtalan, adócsaló, bűnöző magyarokat miért nem szidja senki? Vannak bőven... Sokkal többen, mint a KISEBBSÉG- lásd a nevében.
Általánosítani tényleg gáz, Auscwitzba meg szívesen elküldeném azt pár hétre, aki bárkinek képes ilyet kívánni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!