Mik voltak a legnagyobb hibák rendszerváltáskor? Mi az amit jobban csinálhattunk volna?
Figyelt kérdés
Gondolok itt most privatizáció egyebekre.
(Az ilyen fejbelőni Orbánt meg minden politikust illetve hasonló lowIQ kommentek kerüljenek.)
2011. jan. 26. 00:48
11/11 anonim válasza:
Nos
Én nem vagyok a véres megoldások híve, szerintem egy roppant egyszerű dolgot kellett volna tenni: bizonyos, az mszmp-ben viselt tisztségek fölött az illetőt ki kellett volna zárni a közéletből. Liberális vagyok, de ezt nem tartottam volna antidemokratikusnak, lévén az mszmp mindenkit kizárt, aki nem osztotta a véleményét. Van abban valami nagyon szomorú, hogy akik anno élet és halál urai voltak, és hörögve védték a rendszert, most megtehetik, hogy előadják a "reformkommunistát" és esetleg még alkotmányt is írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!