A szcientologia szerintetek jelen van a felnőtt oktatásban? Ha igen miről lehet észre venni, ha egy cég a szcientologia kezei között van?
hát nem mindenhol tiltották be mert amerikában ron hubbard találta ki ezt az egész marhaságot és ott szépen virágzik,többmilliárdos bevételük van többmillió taggal,évekig tartó pereskedésük volt az IRS-sel(az amcsi adóhivatal),hogy ismerjék el mint adót nem fizető egyházi mozgalom,szervezet,szekta,akármi.
nálunk sztem annyira nincs ez jelen,bár a dianetika központ előtt pesten próbálkoznak az emberekkel,egy agymosás az egész kemény pénzekért,olvass utána wikin,rengeteget írnak róluk
Nem tudod felismerni őket,mert bárhol lehetnek. Híveiket a magasan képzett és jómódú emberek közül toborozzák. Jelen vannak a tudományos életben,a politikában,minden fontos területen. Magyarországon főleg a pszichiátriai eseteknél ismerhetők fel. Én is először így szereztem róluk tudomást. A testvérem súlyos beteg volt. A kórház előtt szólított meg egy elegánsan öltözött nő és férfi. Azt mondták,hogy felmérést végeznek. A lányommal voltam,az első kérdésre,hogy ki a beteg még válaszoltam is. De amikor arról foggattak,hogy ki az orvosa,milyen gyógyszereket,kap,hogyan kezelik stb. már gyanúsak lettek. Amikor pedig közölték,hogy nem lenne szabad a pszichiátrián egyetlen beteget sem kezelni,gyógyszerezni,hanem Istenre kellene bízni a gyógyulást,otthagytuk őket. Ezután néztem utána jobban a tevékenységüknek. Nagyon sok kárt tudnak csinálni,nem beszélve azokról,akiket beszerveznek és elveszik a pénzüket.
Magyarországon is bekellene őket tiltani.
"A komment megírásának időpontja: ma 15:37"
Természetesen nem rád gondoltam, bocs ha félreérthetően fogalmaztam! átvitt értelemben írtam!
ma 15:37
"oxfordi teszt"
"ARK háromszög"
"nincs realitása / van realitása, realitásom, realitásuk"
"konfrontálni"
"tisztító / méregtelenítő kurzus"
"kommunikációs tanfolyam"
ha ezek előjönnek, szcientomókussal állsz szemben.
Az a baj, hogy az üzleti, vezetési tréningeknél nagyon jelen vannak, és sok esetben nehéz megkülönböztetni a tisztességes szolgáltatókat a szcient. kóklerektől. Sőt, még rosszabb, hogy a szcient. fogalmak, módszerek időnként belekeverednek más módszerekbe is.
Merev tekintet (a szemedbe néznek mereven), valamint szem körüli foltosság is gyakran jellemző rájuk.
ARK háromszög?Az mi?:)
Googleba beütöttem,de nem sokat írtak róla!
Ja bocsi!Kötben rátaláltam!Mármint arra a hárömszögre!:)
Ezek nagyon beteg emberek lehetnek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!